Джей Опетаія завдав одностороннього розгрому відважному Джеку Мессі, зберігши титул

Джей Опетаія завдав одностороннього розгрому відважному Джеку Мессі, зберігши титул

Триумф Опетаї: Блискуча перемога над Мессі в Ер-Ріяді

У захоплюючому бою, що відбувся в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія, чемпіон світу за версією IBF у крузервейті, австралієць Джай Опетаія, блискуче захистив свій титул, здолавши Джека Мессі в шостому раунді технічним нокаутом. Бой відбувся в рамках андеркарду головного поєдинку між Артуром Бетербієвим та Дмитром Биволом, з яким Опетаія неодноразово пов’язувався в ЗМІ.

Чемпіон світу зберег свій титул, зупинивши суперника технічним нокаутом

Опетаія домінував протягом усього бою. Коли в шостому раунді Мессі опинився під сильним тиском, тренер Джека Мессі, Джо Галлахер, кинув рушник на ринг, зупинивши поєдинок після двох хвилин раунду. Рефері Стів Грей прийняв рішення про перемогу Опетаї.

29-річний Опетаія, який має вражаючий рекорд 26-0 (20 КО), продовжує свій успішний шлях, перемагаючи британських суперників у важкій вазі. Його швидкі ліві удари постійно тримали Мессі в напрузі. Хоча 31-річний Мессі (22-3, 12 КО) з Марпла, Чешир, намагався відповідати правими ударами в голову та корпус, він не зміг протистояти напору чемпіона.

У другому раунді Опетаія зосередився на ударах по корпусу, збільшивши темп атак. Хоча Мессі вдалося завдати кілька контрударів, Опетаія вміло уникав більшості з них. Мессі рідко завдавав більше одного удару за раз, часто закриваючись від атак суперника.

На початку четвертого раунду у Мессі з’явилося поріз над лівим оком, а ближче до кінця раунду він отримав удар при опущених руках. Опетаія методично нарощував тиск, з кожним раундом завдаючи все більше й більше потужних ударів. Кровотеча у Мессі посилювалась, а до кінця п’ятого раунду стало очевидним, що він виснажений.

У шостому раунді Опетаія вийшов на ринг свіжим та енергійним, на відміну від свого стомленого суперника. Ситуація на рингу ставала все більш критичною, що і призвело до рішення тренера Мессі кинути рушник.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI