Барклайс WSL: Манчестер Сіті на вершині, Манчестер Юнайтед розгромив Тоттенхем

Барклайс WSL: Манчестер Сіті на вершині, Манчестер Юнайтед розгромив Тоттенхем

Тріумф Манчестер Сіті та впевнена перемога Манчестер Юнайтед у жіночій Суперлізі

Жіноча Суперліга Великобританії (WSL) продовжує дивувати своїми непередбачуваними матчами та яскравими результатами. Цього тижня відбулися два особливо запам’ятовуючі поєдинки: драматична перемога Манчестер Сіті над Ліверпулем та розгромна вікторія Манчестер Юнайтед над Тоттенхемом. Детальніше про ці захоплюючі події – у нашому огляді.


Підкорення вершин та розгромні рахунки у жіночому футболі

Кхадіжа Шоу знову в центрі уваги! Її дубль забезпечив Манчестер Сіті перемогу з рахунком 2:1 над Ліверпулем на “Енфілді”, дозволивши команді піднятися на вершину турнірної таблиці WSL. Олівiя Сміт відкрила рахунок для господарок чудовим ударом здалеку, проте два голи Шоу перекреслили надії Ліверпуля на першу перемогу в WSL на своєму стадіоні. Це була ідеальна відповідь “містянок” на перемогу Челсі над Арсеналом (2:1) у попередньому турі. Тепер Манчестер Сіті випереджає команду Соні Бомпастор на одне очко, хоча й зіграв на один матч більше.

Поразка перервала безпрограшну серію Ліверпуля, залишивши команду Метта Бірда на п’ятому місці з п’ятьма очками після чотирьох ігор. Сміт вивела Ліверпуль вперед на 41-й хвилині, але Шоу зуміла зрівняти рахунок на 58-й хвилині, точно пробивши головою після передачі Лорен Хемп. У компенсований час Шоу знову продемонструвала свою майстерність, забивши гол після пасу Лаїї Алейксандрі.

Тим часом, Манчестер Юнайтед здобув переконливу перемогу над Тоттенхемом (3:0) на “Лей Спортс Віллідж”. Елізабет Терланд зробила дубль, а Мая Ле Тіссьє забила з пенальті. Завдяки цій перемозі команда Марка Скіннера піднялася на друге місце в турнірній таблиці. Терланд, новачок з “Брайтона”, відзначилася на 44-й хвилині потужним ударом з лівої ноги після передачі Селін Бізе, а на 50-й хвилині влучно замкнула передачу з флангу. На 59-й хвилині Ле Тіссьє реалізувала пенальті, призначений після того, як м’яч влучив у руку Ешлі Невілл.

Тоттенхем, незважаючи на поразку, мав свої моменти, контролюючи 55% володіння м’ячем та завдавши 18 ударів по воротах. Дрю Спенс кілька разів створювала небезпеку біля воріт Фаллон Тулліс-Джойс, але надійність голкіперки “Юнайтед” не дозволила лондонцям відігратися.

В інших матчах туру: “Брайтон” переміг “Крістал Пелас” (1:0) завдяки голу Бруни Віламала, “Евертон” зіграв унічию з “Вест Гемом” (1:1), а “Астон Вілла” нічиєю завершила гру проти “Лестера” (0:0).

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI