Найгірші гравці Арсенала у поразці від Борнмута 2:0

Найгірші гравці Арсенала у поразці від Борнмута 2:0

Арсенал в Борнмуті: Розгром та гіркі наслідки

Суботній вечір став справжнім розчаруванням для фанатів Арсенала. Поразка від Борнмута з рахунком 2:0 не лише дозволила Ліверпулю та Манчестер Сіті наблизитися до лідерства в Прем’єр-лізі, а й призвела до вилучення Вільяма Саліби.

Це означає, що “каноніри” втратять свого зіркового центрального захисника на найближчий матч проти Ліверпуля. 90min оцінив виступи гравців Арсенала, і ми представляємо вам найгірших, на їхню думку.

Якуб Ківіор: 2/10

Факт того, що Ківіор вийшов на заміну на 37-й хвилині, а потім знову був замінений на 81-й, говорить сам за себе. Він не виграв жодного зі своїх спроб відбору та подарував Борнмуту пенальті жахливою зворотною передачею. Безумовно, Ківіор зіграв дуже, дуже погано.

Габріель Магальяеш, Якуб Ківіор
Найгірші гравці “канонірів” за версією 90min

Гравці, що заслуговують на окрему згадку:

Вільям Саліба: 2/10

Якби Вільям Саліба не був вилучений, можливо, Арсенал міг би виграти матч. Червона картка завершила досить невдалий тиждень для захисника, якого сильно критикували французькі ЗМІ за виступи у жовтневих міжнародних матчах проти Бельгії та Ізраїлю. Тепер він пропустить через дискваліфікацію важливий матч проти Ліверпуля.

Вільям Саліба

Леандро Троссард: 2/10

Врешті-решт, Вільям Саліба не був би вилучений, якби Леандро Троссард не вирішив вивести Еванільсона один на один з воротарем. Бельгієць зробив мало, щоб виправити цю помилку, виконавши лише 63% пасів та не створивши жодної можливості для своїх партнерів по команді.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI