Трансфери: Манчестер Юнайтед планує потрійний рейд на Баварію за Сане, Горецкою та Девісом – Огляд преси

Трансфери: Манчестер Юнайтед планує потрійний рейд на Баварію за Сане, Горецкою та Девісом – Огляд преси

Триумфальний рейд “Манчестер Юнайтед”: Захоплення трьома зірками “Баварії”?

Останні футбольні новини сповнені інтриг та чуток щодо майбутніх трансферів. “Манчестер Юнайтед”, схоже, готує масштабну операцію, спрямовану на поповнення складу трьома гравцями “Баварії” Мюнхен.

Крім того, цікаві події розгортаються навколо Антоні, а також майбутнього головного тренера “Манчестер Сіті”. Далі ми детальніше розглянемо ці плітки та потенційні зміни в складах провідних європейських клубів.


Чутки про трансфери Сане, Горецки та Девідса до “Манчестер Юнайтед”, а також про майбутнє Антоні та потенційних наступників Гвардіоли.

Повідомляється, що “Манчестер Юнайтед” веде переговори з трьома гравцями “Баварії”: Лероєм Сане, Леоном Горецкою та Альфонсо Девідсом.

Згідно з чутками в The Sun, всі троє футболістів можуть перейти до АПЛ, а Сане потенційно приєднається до свого другого манчестерського клубу. 28-річний Сане, за даними видання, може бути доступним вже цієї зими після того, як втратив своє місце в основному складі під керівництвом Вінсента Компані.

Він зіграв лише 78 хвилин у чотирьох матчах після одужання від травми, а його контракт з “Баварією” закінчується наступного літа. 23-річний Девідс, чий контракт також спливає у 2025 році, та 29-річний Горецка, який зіграв лише один матч у шести іграх Бундесліги, також потрапили до списку потенційних новачків “манкуніанців”.

Інше джерело, Daily Mail, повідомляє, що “Манчестер Юнайтед” готовий продати Антоні. Клуб оцінює бразильського вінгера у 40 мільйонів фунтів стерлінгів.

Очікується, що спочатку це буде оренда, а наступного літа відбудеться повноцінний продаж. Незважаючи на те, що влітку клуб покинули Джадон Санчо, Мейсон Грінвуд та Омарі Форсон, Антоні все ще четвертий у списку на позиції вінгера після Рашфорда, Гарначо та Діалло.

Щодо “Манчестер Сіті”, Mirror називає трьох потенційних кандидатів на заміну Пепу Гвардіолі: Мішеля (тренер “Жирони”), Рубена Аморіма (“Спортинг Лісабон”) та Вінсента Компані (“Баварія”).

Якщо Гвардіола залишить клуб, “Манчестер Сіті” має кілька варіантів. Мічел довів свою спроможність у “Жироні”, вивівши команду до Ла Ліги та Ліги чемпіонів. Аморім нещодавно виграв свій другий чемпіонський титул у Португалії та вважається одним з найперспективніших тренерів.

Компані, вихованець “Манчестер Сіті”, може претендувати на посаду якщо приведе “Баварію” до перемоги в Бундеслізі або Лізі чемпіонів.

The Telegraph стверджує, що Томас Тухель стане новим головним тренером збірної Англії. Німецький тренер, який залишив “Баварію” цього літа, замінить Гарета Саутгейта.

Переговори між Тухелем та Футбольною асоціацією Англії завершилися успішно. Це рішення усунуло невизначеність навколо наступника Саутгейта та відкинуло можливість його переходу до “Манчестер Юнайтед”, який також цікавився його послугами.


Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI