ТрансфериРеал Мадрид та Манчестер Сіті можуть зробити хід за тренера Байєра Алонсо

ТрансфериРеал Мадрид та Манчестер Сіті можуть зробити хід за тренера Байєра Алонсо

Кубку Ліги та контрактні перипетії

 Світ футболу постійно вирує новинами, і сьогодні ми розглянемо декілька цікавих подій, що стосуються “Челсі”, “Ренджерс” та “Ліверпуля”. Від інтересу лондонського гранду до молодої зірки Ла Ліги до контрактної проблеми в “Челсі” та потенційного повернення Кента до Шотландії – все це та багато іншого чекає на вас у цьому огляді.

Челсі цікавиться зіркою Ла Ліги Уче

Крістантус Уче перейшов до “Хетафе” з третього дивізіону Іспанії лише цього літа, але “Челсі” вже виявляє до нього інтерес. 21-річний гравець вразив своєю універсальністю, і його потенційний трансфер вже обговорюється. Як повідомляє видання The Express, “Челсі” вже надіслала запит щодо Уче. Зазначається, що Уче, незважаючи на чотирирічний контракт з “Хетафе”, має доступну суму відступних.

Ачампонг в “Челсі” опинився у глухому куті

Переговори щодо контракту Джоша Ачампонга з “Челсі” зазнали застою, в результаті чого клуб відсторонив його від ігор як за основну команду, так і за молодіжку. 18-річний захисник має контракт до 2026 року, але “Челсі” хоче продовжити його. The Athletic повідомляє, що Ачампонг не гратиме, поки не підпише новий контракт. Попри зацікавлення інших клубів, “Челсі” не хоче продавати гравця та сподівається на відновлення переговорів.

Кент може повернутися до Ренджерс

Райан Кент був звільнений “Фенербахче”, щоб уникнути слухання в Спортивному арбітражному суді. За повідомленнями Daily Mail, він пов’язаний з потенційним поверненням до колишнього клубу “Ренджерс” у січневе трансферне вікно. Кент тренувався окремо від команди після конфлікту з тренером, і тепер фанати “Ренджерс” сподіваються на його повернення.

Ліверпуль підпише багатомільйонний контракт з Adidas

“Ліверпуль” готується до повернення до екіпіровки від Adidas з наступного сезону. Поточна угода з Nike закінчується цього літа, а клуб, як повідомляється, підписав багаторічну угоду з німецьким спортивним гігантом. The Mirror пише про рекордну для клубу угоду вартістю понад 60 мільйонів фунтів стерлінгів на рік.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI