Девін Хейні не повинен негайно проводити реванш з Райаном Гарсією, каже Тім Бредлі

Девін Хейні не повинен негайно проводити реванш з Райаном Гарсією, каже Тім Бредлі

Тим Бредлі та інші експерти обговорюють ризики негайного реваншу Девіна Гені з Райаном Гарсією.

Поразка Девіна Гені від Райана Гарсії у квітні минулого року залишила багато питань. Чи готовий Гені до негайного реваншу, враховуючи отримані травми та фізичне виснаження?

Професійні боксери та експерти розділилися у своїх думках з цього приводу.

Тим Бредлі, зокрема, вважає, що поспішний реванш без підготовчого бою – це величезна помилка для Гені, наповнена ризиками як фінансовими, так і спортивними. Давайте розглянемо аргументи за та проти негайного реваншу та перспективи майбутніх зустрічей цих двох боксерів.

Ризикований реванш: Чи потрібен Гені підготовчий бій перед зустріччю з Гарсією?

Тим Бредлі вважає, що Девіну Гені не варто поспішати з реваншем проти Райана Гарсії, не провевши спочатку підготовчий бій. За його словами, це було б дуже нерозумно. Після поразки в 12-раундовому поєдинку з більшістю голосів суддів 20 квітня, Гені потребує перевірки своєї форми та спроможності витримувати удари, перш ніж знову ризикувати величезними грошима.

Однак, проміжний бій несе в собі ризик поразки, що автоматично знівелює всі перспективи високооплачуваного реваншу з Гарсією. Другий бій просто не буде продаватися, якщо Гені програє.

Батько Гені, Білл Гені, спочатку був готовий організувати реванш, але Кінґрі відмовився від цієї ідеї. Він висунув Райану ультиматум – пройти тестування на допінг протягом 48 годин, що суперечить існуючому судовому процесу та тимчасовій дискваліфікації Гарсії до квітня 2025 року. Природньо, Райан не погодився.

Білл Гені мав би обрати кращу стратегію, наприклад, оголосити про відкликання позову та обговорити терміни та ваговикову категорію нового бою. Зважаючи на розміри обох бійців, логічною вагою було б 147 фунтів, а можливо й 154.

“Я не думаю, що Девін Гені повинен одразу ж йти на реванш. Я вважаю, це найдурніша річ. Він знову робить помилку, якщо відразу ж кидається в бій і не перевірить себе в новій ваговій категорії – 147 або навіть спробує знову зробити 140. Я не знаю. Я думаю, він перейде вгору”, – сказав Тим Бредлі на Probox TV.

Якщо Гені зможе впоратися з потужністю ветеранських ваговиків, підготовчий бій був би правильним рішенням. Проте його стійкість до ударів після бою з Гарсією викликає сумніви. Ризикований підготовчий бій був би поганим способом з’ясувати це.

“Йому слід провести проміжний бій, перш ніж говорити про реванш з Райаном Гарсією, просто щоб побачити, де він знаходиться фізично”, – підсумував Бредлі.

Гені навряд чи погодиться на підготовчий бій через можливість величезного заробітку на реванші. Лише зустріч з дуже слабким суперником мала б сенс.

Кріс Алджіері зазначив, що Гені мав великі труднощі зі скиданням ваги до 140 фунтів під час останнього бою, а Гарсія, ймовірно, буде виступати у ваговій категорії 168 фунтів. Тому 147 фунтів буде логічним компромісом.

“Райану не потрібен підготовчий бій. Він може вийти з дворічної дискваліфікації і одразу ж взяти участь у великому бою, адже він талановитий. Він це має”, – додав Алджіері.

Гені ризикує отримати критику, якщо пропустить підготовчий етап. Тому йому варто подумати над боєм з претендентом у вазі 140 або 147 фунтів.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI