Канело має більше шансів проти Бетербієва, ніж проти Бівола, каже Алджірі

Канело має більше шансів проти Бетербієва, ніж проти Бівола, каже Алджірі

Екс-чемпіон світу Кріс Алджіері оцінює шанси Канело Альвареса у поєдинку проти Артура Бєтербієва та Дмитра Бівола.

Світ професійного боксу ні на мить не завмирає. Останній бій Дмитра Бівола проти Артура Бєтербієва знову розпалив пристрасті та дискусії серед фанатів та експертів.

На хвилі цього захоплюючого поєдинку постало питання: а як би виглядав бій між абсолютним чемпіоном напівважкої ваги Артуром Бєтербієвим та зірковим мексиканським боксером Саулем “Канело” Альваресом?

Кріс Алджіері, відомий екс-чемпіон світу, поділився своїми думками щодо цього гіпотетичного поєдинку, викликавши хвилю дебатів та протилежних поглядів.

Канело проти Бєтербієва: Чи вистачить сили мексиканському винищувачу?

Кріс Алджіері вважає, що Сауль “Канело” Альварес мав би більше шансів проти Артура Бєтербієва, ніж проти Дмитра Бівола, якби вирішив піднятися у вагу до 175 фунтів.

Алджіері стверджує, що повільний темп 39-річного Бєтербієва (21-0, 20 КО) підійшов би Канело (62-2-2, 39 КО). Він зазначає, що Бєтербієв не кидає багато ударів. Боксери з повільним темпом – це ті, проти кого Канело добре виступає в останні часи, і Бєтербієв може бути ідеальним опонентом для нього.

Проте, Алджіері все ж вважає, що Бєтербієв переміг би Канело, якого сильно били в останньому бою проти Едгара Берланги, вага якого, як повідомляється, досягла 193 фунтів після зневоднення.

Канело не висловлював бажання піднятися до 175 фунтів для бою з Бєтербієвим. Раніше він виявляв зацікавленість у бою з колишнім чемпіоном WBA у напівважкій вазі Біволом (23-1, 12 КО), але це було до його поразки минулої суботи від Бєтербієва рішенням більшості суддів у Ріяді.

Бівол зараз без поясів, пережив серйозну поразку і ризикує зазнати другої, якщо погодиться на реванш з Бєтербієвим, запланований його промоутером Едді Херном.

Хоча багато фанатів вважають, що Бівол заслужив перемоги, Бєтербієв, схоже, розгадав його стиль після шостого раунду та повністю взяв контроль над боєм. У реванші очевидно, що Бєтербієв буде атакувати Бівола безжально, знаючи, що той не витримує постійного тиску.

“Я даю Канело більше шансів проти Бєтербієва через темп. Бєтербієв боксує досить повільно в останні часи. Бій, який ми бачили минулої ночі”, – сказав Кріс Алджіері виданню Inside Boxing.

Я абсолютно не погоджуюсь з Алджіері. Канело не буде краще проти Бєтербієва, ніж проти Бівола. Він буде гірше, тому що буде стояти на місці, а Бєтербієв битиме його біля канатів. Найгірше, чого Канело може боятися проти Бівола – це бути перебоксеренним, як минулого разу, та отримати кілька комбінацій. Але стояти на місці проти Бєтербієва призведе до нокауту Канело. Він буде меншою версією Калума Сміта.

“Він не кидає багато ударів і не дуже активний. Раніше він задавав темп своїм суперникам,” – сказав Алджіері про Бєтербієва. – “Він починав повільно, але потім реально розганявся. При повільному темпі, Канело дуже хороший. Його захист досить непоганий, а контратаки – хороші.”

Бєтербієв боксував у швидкому темпі у своєму бою на початку цього року проти Калума Сміта. Проти Бівола він боксував повільніше, бо боявся його контратак та джебів. Якби Бєтербієв не проявляв стільки поваги до Бівола на початку, він би нокаутував його.

“Він заслужить вашу повагу. У Канело є хороший джеб. Дуже недооцінений джеб, я думаю. Тому я даю йому більше шансів. Я все ще не думаю, що він переможе [Бєтербієва]. Я думаю, що Бєтербієв переможе Канело. Залишайся у своїй ваговій категорії, Канело. Тобі не потрібно йти до 175 фунтів”, – резюмував Алджіері.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI