Карл Фроч про Кріса Юбенка-молодшого: “Він не належить до світового рівня”

Карл Фроч про Кріса Юбенка-молодшого: “Він не належить до світового рівня”

Карл Фроч розкриває правду про амбіції та можливості сина легенди боксу.

Легендарний британський боксер Карл Фроч не цурається гострих заяв. Цього разу його мішень — Кріс Юбенк-молодший, талановитий, але, за словами Фроча, недостатньо амбітний боксер середньої ваги.

У своєму останньому відео на YouTube Фроч не лицемірить, заявляючи, що Юбенк-молодший більше зосереджений на заробітку, ніж на завоюванні світових титулів.

Чи справді син знаменитого Кріса Юбенка залишається лише “зіркою” боксу, а не справжнім чемпіоном? Розглянемо докладніше думку Фроча та перспективи Юбенка-молодшого.

Кріс Юбенк-молодший: Зірка рингу чи бізнесмен у рукавичках?

Карл Фроч стверджує, що Кріс Юбенк-молодший (35-3, 25 КО), незважаючи на 13-річну професійну кар’єру, не належить до світового рівня. На його думку, 35-річний боксер демонструє більше цікавості до заробітку, ніж до завоювання світових титулів. Свідченням цього слугує той факт, що Юбенк-молодший боровся за справжній світовий титул лише один раз, програвши засудним рішенням чемпіону WBA у суперсередній вазі Джорджу Гровзу 17 лютого 2018 року.

Зараз Юбенк-молодший має можливість заробити великі гроші в боях проти трьох потенційних суперників, перш ніж завершити кар’єру:

  • Конор Бенн: бій рівня “зіркового протистояння”.
  • Сауль “Канело” Альварес.
  • Біллі Джо Сандерс.

Британська публіка продовжує підтримувати Юбенка-молодшого, в основному завдяки славі його батька, легендарного Кріса Юбенка, і, здається, мало хто звертає увагу на його невисокий рівень на міжнародній арені.

Кріс Юбенк-молодший: Зірка рингу чи бізнесмен у рукавичках?
Кріс Юбенк-молодший: Зірка рингу чи бізнесмен у рукавичках?

Юбенк-молодший – шоумен, і він може перемагати, якщо підбирати йому відповідних суперників, як це сталося в його останньому поєдинку, де він нокаутував Каміля Серемету у сьомому раунді в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія.

Юбенк-молодший може перемагати боксерів такого рівня, як Серемета, і, ймовірно, переможе Конора Бенна. Проте, як зазначає Фроч, і Бенн також не належить до світової еліти.

“Він не належить до світового рівня. Але він і не прагне стати чемпіоном світу. Він любить покер, світські заходи. На ньому є ця присипка зіркової пилу.

Все, що він хоче – це виходити на бої, легко заробляти гроші і йти додому”, – заявив Карл Фроч у своєму відео на YouTube, критикуючи Кріса Юбенка-молодшого після його перемоги над Камілем Сереметою.

Якщо б Юбенк-молодший прагнув би боротися на світовому рівні, він би не витрачав роки на бої на внутрішньому ринку. Незважаючи на відсутність якісних поєдинків у своєму резюме, Юбенк-молодший багатий, його статки оцінюються приблизно в £5 мільйонів, і він отримає набагато більше від боїв проти Бенна, Альвареса та Сандерса перед завершенням кар’єри.

Кріс Юбенк-молодший: Зірка рингу чи бізнесмен у рукавичках?
Кріс Юбенк-молодший: Зірка рингу чи бізнесмен у рукавичках?

“Давайте будемо чесними. Він недостатньо хороший, щоб конкурувати на світовому рівні, і тому я згадую Конора Бенна,” – сказав Фроч. – “Це бій за великі гроші.

Ймовірно, він відбудеться в Саудівській Аравії. Але я б хотів бачити цей бій у Британії, враховуючи історію між Найджелом Бенном і Крісом Юбенком-старшим. Було б добре побачити це у Великобританії. Побачимо.”

“Конор Бенн – хлопець, який не боровся у Британії три роки. Його останній бій [в Англії] був у квітні 2022 року. Він цікавий у боях, але він не боровся ні з ким серйозним, а говорить як справжній боєць. Я розумію, що йому потрібно продати бій, але сам бій вже є. Це Бенн проти Юбенка. Імена вже говорять самі за себе,” – додав Фроч.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI