Віктор Конте ставить питання, чому Райан Гарсія відхилив пропозицію команди Хейні щодо тестування на наркотики

Віктор Конте ставить питання, чому Райан Гарсія відхилив пропозицію команди Хейні щодо тестування на наркотики

Підсумки суперечки навколо допінг-тестування перед потенційним поєдинком Гарсія-Хані.

Світ боксу перебуває у стані невизначеності щодо потенційного реваншу між Райаном Гарсією та Девіном Хані. Вирішальну роль у цій невизначеності відіграє відмова Гарсії від пропозиції Білла Хані, батька та менеджера Девіна, розпочати тестування на допінг за протоколом VADA у 48-годинний термін. Ця ситуація викликала хвилю обговорень та спекуляцій серед фанатів та експертів, а відомий експерт з питань допінгу Віктор Конте висловив своє здивування з приводу позиції Гарсії. Давайте розберемося у подробицях цієї заплутаної ситуації.

Віктор Конте, засновник SNAC (Спортивна харчова та консультативна компанія), висловив своє непорозуміння щодо відмови Райана Гарсії від пропозиції Білла Хані щодо початку тестування VADA протягом 48 годин для потенційного реваншу. Конте не розуміє, чому Гарсія (24-1, 20 KO) не погодився на участь у програмі тестування на допінг, щоб розпочати перемовини щодо вигідного реваншу з Хані (31-0, 15 KO). У своїй відмові від 48-годинного терміну, запропонованого Біллом Хані, Райан Гарсія навів такі причини:

  1. “Вони подають на мене до суду.”
  2. “Вони мені не потрібні.”

Райан Гарсія, схоже, забув згадати, що він досі під санкціями і не зможе битися до квітня 2025 року. Тому зараз його реєстрація в програмі тестування на допінг, без підписаного контракту на реванш з Хані, є безглуздою.

Логічно, що Гарсія (26 років) мав би вступити в програму тестування VADA після досягнення домовленостей щодо реваншу та вибору дати бою. Тестування на допінг є досить дорогим, і хоча Райан, безперечно, мільйонер, його статки не порівнянні з багатством магната епохи “золотого століття” Ендрю Карнегі з його $310 мільярдами.

Загадкова відмова Гарсії: Чому реванш з Хані під питанням?

Якщо реванш відбудеться, Білл і Девін Хані повинні прийняти свою роль “бі” сторони під час переговорів з Райаном Гарсією, який надзвичайно популярний завдяки своїм 12 мільйонам підписників в Instagram, харизмі та промоційним здібностям. Райан переміг Хані в їхньому поєдинку 20 квітня, здобувши перемогу за однобічним 12-раундовим рішенням більшості суддів, і заслуговує на роль “А” сторони у потенційному другому бою з Девіном.

Твіт Віктора Конте (переклад): Давайте підсумуємо останні новини про @ryangarcia та @realdevinhaney. Райан оголосив, що готується до реваншу з Девіном. Девін сказав: “Гаразд, давайте проведемо тестування @vada_testing протягом 48 годин”. Райан сказав “НІ” пропозиції Девіна щодо забезпечення лідерства в боротьбі з допінгом у боксі. Чому?

Твіт Райана Гарсії (переклад): Ви повинні бути дурнями, якщо думаєте, що я слухатиму прохання Білла Хані. По-перше, вони подають на мене до суду. По-друге, вони мені взагалі не потрібні. LMAO

Таким чином, ситуація навколо потенційного реваншу Гарсія-Хані залишається невизначеною, а причини відмови Гарсії від допінг-тестування поки що залишаються предметом суперечок і спекуляцій.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI