Гвардіола розглядає продовження контракту з “Манчестер Сіті” на тлі повідомлень з Англії – Огляд преси

Гвардіола розглядає продовження контракту з “Манчестер Сіті” на тлі повідомлень з Англії – Огляд преси

Інтриги навколо головного тренера збірної Англії та можливе продовження контракту Пепа Гвардіоли з Манчестер Сіті.

Футбольний світ вирує чутками та несподіванками! ЗМІ повідомляють про кардинальні зміни, які можуть статися як у тренерському штабі збірної Англії, так і в “Манчестер Сіті”.

З одного боку, Федерація футболу Англії (FA) розглядає Пепа Гвардіолу як ідеального кандидата на посаду головного тренера, з іншого – сам Гвардіола розглядає варіант продовження контракту з “городянами”.

Це створює захопливу інтригу, яка тримає у напрузі мільйони фанів по всьому світу. Додамо до цього потенційний трансфер Бена Чілуелла з “Челсі” в “Наполі”, і отримаємо справжній вибух новин. Давайте детальніше розглянемо ці події.


Карслі покидає боротьбу за збірну Англії

Газета The Sun повідомила, що Лі Карслі отримав повідомлення про те, що йому не запропонують посаду головного тренера збірної Англії. Це сталося після повідомлень про те, що FA бачить своїм ідеальним варіантом Пепа Гвардіолу.

Після того, як Карслі погодився очолити збірну на шість матчів восени, він повернеться до своєї роботи з U-21 після листопада, погодившись з рішенням FA “без нарікань”. The Sun додає, що коментарі Карслі після поразки від Греції про те, що він “сподівається повернутися до U-21”, тепер виглядають більш зрозумілими.

FA хвалить Карслі за те, що він зберігав секретність щодо планів щодо призначення нового головного тренера. FA активно шукає потенційних кандидатів, включаючи Гвардіолу, з моменту відставки Саутгейта у липні, але поки що не провела офіційних перемовин ні з ким.

Гвардіола розглядає продовження контракту з “Манчестер Сіті”

На тлі чуток про інтерес збірної Англії, головний тренер “Манчестер Сіті” Пеп Гвардіола розглядає можливість продовження свого контракту на 12 місяців. Поточний контракт спливає наприкінці сезону.

За даними The Telegraph, Гвардіола отримав пропозиції від трьох збірних цього року, у тому числі від Англії. Іспанець зацікавлений в роботі зі збірною, і гроші для нього не є головним фактором.

Однак, це може статися не раніше 2026 року, якщо Гвардіола підпише новий контракт з “Манчестер Сіті”. The Telegraph також зазначає, що Гвардіола не виключає формальних розмов з FA, але не буде поспішати з рішенням. Він може прийняти рішення наступного тижня, наступного місяця або навіть наступного року. Т

акож існує можливість, що він залишить “Сіті” після закінчення контракту та візьме ще одну перерву, як це було у 2012 році після відходу з “Барселони”. Однак, найбільш ймовірним сценарієм наразі є продовження контракту з “Сіті” ще на один рік. Це дозволить Гвардіолі провести 10 років у клубі, з якого він приєднався у 2016 році.

“Наполі” цікавиться Беном Чілуеллом з “Челсі”

“Наполі” цікавиться підписанням захисника “Челсі” Бена Чілуелла, повідомляє The Sun. Після підписання Біллі Гілмора та Скотта Мактоміная влітку, “Наполі” знову зацікавлений у гравці АПЛ, який мало грає у своєму поточному клубі.

Очікується, що Чілуелл покине “Челсі” у січні, але “Наполі” зіткнеться з конкуренцією за його підписання. The Sun додає, що “Фулхем”, “Палац” та “Іпсвіч” також стежать за ситуацією та можуть зробити свою пропозицію у січні. Чілуелл майже покинув “Челсі” влітку, але залишився після того, як не знайшов новий клуб.

Однак, він стурбований браком ігрової практики, тому відкритий до переходу. “Челсі” також бажає розглянути можливість відпускання Чілуелла, оскільки намагається впоратися з величезним складом гравців.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI