Трансфери: Man Utd розглядає кандидатуру Хау, Калверт-Льюїн може перейти в Ювентус – Огляд преси

Трансфери: Man Utd розглядає кандидатуру Хау, Калверт-Льюїн може перейти в Ювентус – Огляд преси

Огляд ключових подій на футбольному ринку

Світ футболу знову вирує чутками та потенційними трансферами. Цього разу під пильною увагою опинилися “Манчестер Юнайтед”, їхній головний тренер Ерік тен Гаг, а також низка інших команд та гравців. Цей огляд розгляне найцікавіші новини та потенційні зміни в складах провідних клубів, включаючи можливе призначення Едді Хау на посаду головного тренера “червоних дияволів”, а також трансферні перспективи Гаррі Магуайра, Домініка Калверт-Льюїна та Альваро Каррераса.


Манчестер Юнайтед розглядає кандидатуру Хау

За повідомленнями, “Манчестер Юнайтед” розглядає можливість запросити Едді Хау на посаду головного тренера. Після невдалого початку сезону, в якому “червоні дияволи” здобули лише дві перемоги у семи матчах та посідають 14 місце в Прем’єр-лізі, позиція Еріка тен Хага опинилася під загрозою. Зазначається, що нове керівництво клубу є великими шанувальниками Хау та готове виплатити йому значну компенсацію за вихід з “Ньюкасла”. Згідно з повідомленнями в Express, “Манчестер Юнайтед” ретельно зважує свої можливості, але Ineos, власник клубу, сподівається, що тен Гаг зможе покращити ситуацію. Однак, продовження невдач може призвести до зміни наставника.

Магуайр може покинути “Юнайтед” за 10 мільйонів фунтів стерлінгів

Гаррі Магуайр може залишити “Манчестер Юнайтед” вже в січні за ціною всього 10 мільйонів фунтів стерлінгів. Daily Star стверджує, що “червоні дияволи” готові розглянути пропозиції щодо захисника. Незважаючи на те, що контракт Магуайра діє ще дев’ять місяців, з опцією пролонгації на рік, клуб бажає позбутися гравця, що свідчить про його непотрібність для команди.

Ювентус прагне підписати Калверт-Льюїна та Бето

“Ювентус” планує подвійний трансфер з “Евертона”, за інформацією La Gazzetta dello Sport, яка цитує видання The Mirror. Італійський гранд зацікавлений в Домініку Калверт-Льюїні, чий контракт закінчується влітку, та Бето. Бето, незважаючи на скромну статистику в “Евертоні”, має гарну репутацію в Італії після успішної гри за “Удінезе”. Калверт-Льюїн може перейти в “Ювентус” як вільний агент в кінці сезону.

Ліверпуль цікавиться колишнім гравцем “Манчестер Юнайтед”

“Ліверпуль” може зробити спробу придбати Альваро Каррераса, колишнього гравця “Манчестер Юнайтед”, який перейшов до “Бенфіки” в травні за 5 мільйонів фунтів стерлінгів. Хоча Каррерас не грав за основну команду “Манчестер Юнайтед”, він вразив у Португалії та привернув до себе увагу “Ліверпуля”

 

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI