Амбіційний Давід Наварро прагне показати, що бійця не визначає поразка

Амбіційний Давід Наварро прагне показати, що бійця не визначає поразка

Наваро проти Ґембла: Випробування вогнем для перспективного боксера

Скоро відбудеться захопливий бій між Девідом Наваро та Майкеллом Ґемблом, який транслюватиметься на платформі ProBox TV App в рамках “Wednesday Night Fights”.

Для 24-річного Наваро, колишнього срібного призера Олімпійських відборів 2019 року, цей поєдинок стане справжнім випробуванням, адже він зустрінеться з непереможеним суперником, що має вражаючий аматорський досвід.

Наваро (6-1, 3 KO), мешканець Хемета, Каліфорнія, усвідомлює складність виклику, який ставить перед ним 22-річний Ґембл (7-0, 4 KO) з Цинциннаті, Огайо. Особливо складним є лівша тактика суперника та його міцний аматорський фундамент.

“З кожним боєм стає все важче,” – зізнається Наваро. – “Вперше в професійній кар’єрі я зустрічаюся з лівшею, тому ми внесли корективи до тренувань. Ми все ще працюємо над деякими аспектами, але загалом я прагну бути агресивним, але розумним.”

Срібний призер Олімпійських відборів готується до найважчого поєдинку кар’єри

Незважаючи на те, що Наваро та Ґембл не перетиналися на аматорському рингу, Наваро розуміє непередбачуваність суперника з потужним аматорським минулим. “Я добре знаю аматорський стиль – завжди потрібно бути обережним,” – пояснює він. – “З огляду на його аматорський досвід та лівшу стійку, я зосередився на певних аспектах. Все полягає в дрібних корективах.”

Кар’єра Наваро зазнала значного удару в 2021 році, коли він зазнав технічного нокауту від ветерана Діуля Олгуїна. Незважаючи на лідерство за очками, поріз, спричинений, за рішенням рефері, легальним ударом, перервав бій у шостому раунді. Ця поразка стала критичним поворотним моментом для Наваро, що призвело до зниження його рейтингу.

“Цей бій точно змінив мене,” – каже Наваро. – “Було важко, але поряд була моя команда – родина, тренер Роберт Гарсія – і ця підтримка допомогла мені пройти через це. Я одразу повернувся в зал і почав тренуватися ще наполегливіше. Це зробило мене сильнішим як особистість. Я знаю, що трапляються речі, які не залежать від нас, але я сприйняв це як життєвий урок.”

З моменту цієї поразки Наваро провів лише чотири бої, і з огляду на те, що його бій з Ґемблом транслюватиметься на ProBox TV, він прагне ще раз довести свою цінність.

Наваро, який тренується з Гарсією в Ріверсайді, Каліфорнія, також згадав свої враження від Олімпійських відборів 2019 року, де він здобув срібло, перемігши таких відомих боксерів, як Дюк Раґан, Рашейм Джефферсон та Джонатан Мансур.

“Для мене була великою честю участь в Олімпійських відборах,” – говорить Наваро. – “Це був чудовий досвід, і я виклався на повну. Такі хлопці, як Брюс Каррінґтон та Джонні Мансур, зараз досягають великих успіхів. Я часто згадую ті бої – хотів би ще раз їх провести.”

Готуючись до бою з Ґемблом, Наваро зосереджений та рішуче налаштований показати, що його ранні поразки були лише сходинкою до успіху. “Знання того, що вся моя родина, всі бачитимуть мене, ще більше мотивує,” – каже він. – “Я все ще голодний. Я наполегливо тренувався, і я готовий.”

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI