Бетербієв стоїть з Туркі аль-Шейхом та Біволом, демонструючи чудовий живопис

Бетербієв стоїть з Туркі аль-Шейхом та Біволом, демонструючи чудовий живопис

Бетербієв – новий беззаперечний чемпіон: фото з Біволом та несподівані коментарі тренера

Провідний боксер світу, Артур Бетербієв, після своєї перемоги над Дмитром Біволом, з’явився на фотографії в соціальних мережах разом з Його Високістю Туркі Альашихом та самим Біволом. Знімок, опублікований Альашихом в Х (колишній Твіттер), демонструє трьох чоловіків на фоні картини, що зображує їх самих. Здавалося б, що Бетербієв (21-0, 20 КО) відпочив після виснажливого 12-раундового бою, що завершився суперечливим рішенням суддів (114-114, 115-113, 116-112) на його користь.

Бетербієв на фото виглядав свіжим, без видимих слідів поєдинку. Його кулаки, величезні та вражаючі, нагадували каміння. Саме завдяки такій силі ударів, порівнянній із ударами двох кувалд, він здобув перемогу. В другій половині бою він перейшов у «гіперрежим», змушуючи Бівола постійно рухатися, щоб уникнути нокауту. Промоутер Бівола, Едді Хірн, висловив обурення результатом, вважаючи, що його підопічний мав перемогти, та втратив можливість мегабою з Саулем Альваресом («Канело»). Проте, більшість фанатів не поділили його думки, звинувачуючи Хірна в запереченні очевидного.

Підсумки бою Бетербієв – Бівол та перспективи реваншу

Тренер Бетербієва, Джон Скалі, в інтерв’ю Boxing King Media пояснив перемогу: «Я вважаю, що Артур досить часто потрапляв у ближній бій, і деякі раунди були дуже важкими для Бівола. Артур повністю контролював ситуацію, і це, на мою думку, вплинуло на рішення суддів».

На питання про те, чи здивувало його, що Бівол витримав усі 12 раундів, Скалі відповів: «Зовсім ні. Це найкращі з найкращих у світі. Ніколи не можна йти в бій з очікуванням швидкого нокауту». Тренер зазначив, що в деяких раундах Бетербієв серйозно травмував Бівола, але той, завдяки своєму високому класу, зміг продовжувати бій.

Скалі також не виключає реваншу: «Я б не проти побачити реванш. Тепер, коли вони знають один одного краще, він буде ще цікавішим». Бетербієв, за словами тренера, міг би нокаутувати Бівола ще раніше, якби атакував з першого раунду з такою ж силою, як у сьомому та восьмому. В останньому раунді Бетербієв намагався добитися нокауту, але Бівол постійно його обіймав, перешкоджаючи завданню ударів.

Незважаючи на все, перемога Бетербієва залишається фактом, відкриваючи нову главу у його кар’єрі та викликаючи неабиякий інтерес до можливого реваншу з Біволом.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI