Рой Джонс-молодший про рішення в бою Бетербієв проти Бивол: «Це безглуздо»

Рой Джонс-молодший про рішення в бою Бетербієв проти Бивол: «Це безглуздо»

Підсумки бою, який розділив світ боксу

Бій між Артуром Бєтербієвим та Дмитром Біволом, що відбувся у минулу суботу, залишив по собі шлейф суперечок. Легендарний Рой Джонс-молодший, як і багато інших глядачів, не погоджується з результатом, оголошеним суддями: перемога Бєтербієва з рахунком 116-112. За словами Джонса, ніхто не переміг з такою значною перевагою, і необхідний негайний реванш.

Як і всі, хто спостерігав за боєм у напівважкій вазі між Артуром Бєтербієвим та Дмитром Біволом у суботу ввечері, легендарний Рой Джонс має свою думку щодо результату. Джонс, як і багато з нас, не згоден з рахунком 116-112 на користь Бєтербієва, заявивши, що «ніхто не виграв і не програв бій з чотирма очками різниці».

Виступаючи на своїй сторінці в Instagram, Джонс, який домінував у вазі 79,4 кг, а також у 72,6 кг, 76,2 кг та навіть у важкій вазі (вигравши пояс WBA у 2003 році), заявляє, що має відбутися негайний реванш між Бєтербієвим та Біволом.

Суперечливий вердикт: Рой Джонс-молодший вимагає реваншу Бєтербієва та Бівола

«У нас був неймовірний бій. Бій, який, я вважав, міг завершитися будь-яким результатом», — сказав Джонс про поєдинок за чотири пояси, який Бєтербієв виграв більшістю голосів суддів після 12 раундів.

«Однак, як би там не було, ніхто не виграв і не програв бій з чотирма очками різниці, це абсурд, тому я кажу, що потрібен негайний реванш.

Обидва бійці багато зробили, щоб змінити ситуацію. Бєтербієв показав мені більше, ніж коли-небудь раніше, про свої боксерські здібності. Він насправді може боксувати, і я був здивований. Бівол був дуже хорошим захисником, що ми знали, він був дуже хорошим контрударом, що ми знали.

Він вийшов вперед на початку бою, я так вважаю. Бєтербієв завершив бій сильніше. Тому я вважаю, що з моєї точки зору, бій мав би завершитися внічию, і давайте влаштуємо реванш».

Реванш між Бєтербієвим (21-0, 20 КО) та Біволом (23-1, 12 КО) — це очевидний варіант, і багато шанувальників, ймовірно, погодяться з Джонсом, коли він каже, що бій мав бути зафіксований як нічия.

Він був дуже близьким, навіть якщо деякі експерти вважають, що Бівол перебоксирував Бєтербієва і заслуговував на перемогу з перевагою в кілька очок. Проте більшість людей кажуть, що це не було розбоєм.

Бій складався з двох половинок, Бєтербієв дійсно додав у другій половині поєдинку. Сподіваємось, цей реванш відбудеться в першій половині наступного року. Але якщо так, то що змушує когось думати, що це буде щось інше, ніж близький, часом важко оцінюваний, гострий бій знову?

Бєтербієв та Бівол – два чудових бійця, які чудово підходять один одному. Чи зможемо ми навіть побачити трилогію між ними?

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI