Для реваншу з Робсоном Консейсау, О’Шакі Фостер планує «підняти ставки»

Для реваншу з Робсоном Консейсау, О’Шакі Фостер планує «підняти ставки»

Реванш з вогнем: О’Шакі Фостер готується до помсти

О’Шакі Фостер не приховує свого розчарування після спірного рішення суддів у липневому поєдинку проти Робсона Консейсао, де він втратив свій титул чемпіона світу WBC. Багато хто вважав це рішення крадіжкою, і сам Фостер відчуває, що не заслужив поразки.

Проте, замість того, щоб повторювати попередню стратегію, він обіцяє кардинально змінити підхід до реваншу, плануючи влаштувати справжнє видовище на рингу. Цього разу Фостер налаштований на перемогу, і він готовий довести, що попередня поразка була лише випадковістю. Поєдинок-реванш обіцяє бути вибуховим та незабутнім.

О’Шакі Фостер вважає, що не заслужив поразки від Робсона Консейсао у липні, коли роздільне рішення суддів викликало шквал критики та обурення. Це, однак, не означає, що він підійде до реваншу так само.

«Ми просто підсилимо все», – заявив Фостер в інтерв’ю з Наджі Грампусом для Cigar Talk. «Ми збережемо оборону, все буде гострим, але ми піднімемо ставки. Ми покажемо йому, що таке справжній бій. […] Я прийду, щоб влаштувати шоу».

Фостер (22-3, 12 КО) здавався контролював хід поєдинку. Хоча точних ударів було небагато. CompuBox зафіксував, що Фостер потрапив 109 з 435 ударів, тоді як Консейсао – лише 76 з 701. Щодо силових ударів, Фостер потрапив 58 з 172, а Консейсао – 49 з 313.

Боксер обіцяє показати справжній вибух у поєдинку-реванші з Робсоном Консейсао

Але після 12 раундів та оголошення результатів, два судді віддали перемогу Консейсао з рахунком 116-112 та 115-113, тоді як третій віддав перевагу Фостеру – 116-112. Фостер зізнався, що відчував «незрозуміння».

«Я не міг нічого сказати. Я почав сумніватися, типу, «Чоловіче, а чи розумію я бокс?», бо я знав, що все було досить легко», – сказав Фостер. «Коли я передивився поєдинок, через це рішення я подумав: «О, я міг би зробити більше», але поєдинок був рівним, якщо говорити про раунди».

31-річний Фостер з Техасу втратив титул, який здобув у лютому 2023 року, перемігши Рея Варгаса одностайним рішенням суддів. Він захистив його сенсаційним нокаутом Едуардо «Рокі» Ернандеса в жовтні 2023 року та переміг Абрахама Нову роздільним рішенням у квітні, перш ніж зустрітися з Консейсао.

Поєдинок Консейсао-Фостер 2 запланований на 2 листопада в казино Turning Stone Resort у Вероні, Нью-Йорк. Трансляція буде доступна на ESPN+.

«Я можу зробити краще», – сказав Фостер. «Я можу зробити більше. І саме це я й зроблю».

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI