Барселона проти Севільї: Попередній перегляд, прогнози та склади

Барселона проти Севільї: Попередній перегляд, прогнози та склади

“Блаугранас” проти “Севільї”: Чи продовжить Барселона тріумфальний хід?

Цього недільного вечора на “Камп Ноу” відбудеться центральний матч іспанської Ла Ліги: лідер чемпіонату, “Барселона”, прийматиме “Севілью”, яка демонструє ознаки відродження після важкого старту сезону.

Після вражаючого початку сезону, ознакованого вісьмома перемогами у дев’яти матчах, перед “Барсою” постають випробування у вигляді матчів проти “Баварії” та “Реалу” наступного тижня.

Тому зустріч з “Севільєю” стане важливим етапом у підготовці до цих вирішальних ігор. Проаналізуймо передматчеву ситуацію, прогноз та склади команд.

Лідери Ла Ліги зустрічають непростого суперника.

Лідери Ла Ліги, “Барселона”, під керівництвом Хансі Фліка, незважаючи на проблеми з травмами, лідирують у чемпіонаті вже два місяці сезону 2024/25. Їх вражаючий старт з вісьмома перемогами у дев’яти матчах, однак, потребує підтвердження у майбутніх зустрічах проти грандів європейського футболу – “Баварії” та “Реалу”.

“Севілья”, незважаючи на піднесення в останніх трьох матчах (без поразок), посідає лише 12 місце у турнірній таблиці. Після невдалого старту під керівництвом Гарсії Піменті, команда здобула важливу перемогу у Севільському дербі над “Реал Бетісом”. Проте історія протистояння “Барселоні” не на боці “Севільї”: остання перемога над каталонцями датується 2015 роком.

Повернення травмованих гравців додало оптимізму “Барселоні”. До складу команди повертаються Гаві, Дані Ольмо та Фермін Лопес після травм. Ламін Ямаль також готовий до гри, хоча Флік може вирішити дати йому відпочинок перед важливими матчами. Френкі де Йонг, ймовірно, не ризикуватиме виходити на поле, а Войцех Щесний, ймовірно, ще трохи зачекає на дебют у складі “Барси”.

Передбачуваний склад “Барселони” (4-2-3-1): Пена; Кунде, Кубарсі, Мартінес, Бальде; Казадо, Педрі; Віктор, Фермін, Рафінья; Левандовські.

У “Севільї” відсутній Тангі Ньянзу, який дискваліфікований після вилучення у дербі. Його місце у захисті, ймовірно, займе Маркао. Джібріль Соу пропустить матч через травму підколінного сухожилля, а Сауль Ньїгес лікує травму стегна. Альберт Самбі Локонга, орендований у “Арсеналу”, ймовірно, почне гру на лаві запасних.

Передбачуваний склад “Севільї” (4-2-3-1): Найланд; Кармона, Баде, Маркао, Педроса; Агуме, Гудель, Люкбакіо, Фернандес, Еджуке; Ромеро.

Повернення ключових гравців значно покращить шанси “Барселони”, зважаючи на слабкі результати “Севільї” у попередніх матчах проти них. Важко уявити, щоб “Севілья” здобула перемогу на “Камп Ноу”.

Прогноз: “Барселона” 2-0 “Севілья”

Читайте останні новини, трансферні чутки та плітки про “Барселону”!

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI