Кріс Юбенк-молодший зупиняє Каміля Шеремету перед тим, як зіткнутися з Конором Бенном

Кріс Юбенк-молодший зупиняє Каміля Шеремету перед тим, як зіткнутися з Конором Бенном

Суперечливий фінал та натяк на майбутній бій з Бенном

Увечері в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія, відбувся захоплюючий бій між Крісом Юбенком-молодшим та Камілем Шереметою. Юбенк-молодший продемонстрував вражаючу силу та техніку, чотири рази відправивши свого опонента на канвас та здобувши перемогу нокаутом у сьомому раунді. Однак, після бою розгорілася словесна перепалка з Конором Бенном, яка навіяла думки про продовження вікової суперництва їхніх батьків на боксерському рингу.

Юбенк (34-3, 25 КО), в своєму першому поєдинку після перемоги над Ліамом Смітом у вересні 2024 року, розпочав бій потужно. Він вражав гострими джебами та раптовими потужними прямими ударами правою. Вже в першому раунді один з таких ударів відправив Шеремету на коліна. Юбенк демонстрував різноманітні удари, але в кінці раунду допустив помилку, опустивши руки, чим скористався Шеремета, вдаривши його правою.

Шеремета (25-3-2, 8 КО) також мав свої моменти, але його удари були не такими потужними, щоб зупинити Юбенка. Цього разу Юбенк боксував під керівництвом Джонатана Бенкса, а на його шортах красувався логотип SNAC, що вказує на його співпрацю з Віктором Конте.

Юбенк виглядав більшим та сильнішим протягом усього бою, але до четвертого раунду, схоже, занадто захопився потужними ударами, ставши дещо недбалим. Після третього раунду Бенкс закликав його коротшати свої удари; Юбенк проігнорував цю пораду і багато часу в четвертому раунді проводив удари з особливою силою, націлюючись на корпус та голову Шеремети.

Триумф Юнака: Юбенк-молодший нокаутує Шеремету в Ер-Ріяді

Це зробило його вразливим до контратак Шеремети правою рукою в п’ятому раунді, але в шостому Юбенк боксував з більшою інтенсивністю. Удари гаком в корпус, а потім прямий удар правою знову відправили Шеремету на канвас. Польський боєць вийшов на сьомий раунд на межі поразки.

У підсумку, два удари правою в сонячне сплетіння завершили бій у сьомому раунді. Другий удар змусив рефері зупинити поєдинок на 1:50.

«Я отримував задоволення», – сказав Юбенк після бою. «Чесно кажучи, я міг би завершити його в першому раунді… Шеремета – жорсткий хлопець. Він продовжував йти вперед. Тому я подумав: «Знаєте що? Удари по корпусу – це те, що потрібно».

Однією людиною, яка висловила своє незадоволення, був Бенн, який вистрибнув на ринг і почав словесну перепалку зі своїм суперником, чим, схоже, поклав початок їхньому майбутньому протистоянню, яке може продовжити суперництво їхніх батьків.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI