Пакета просить FA розслідувати «вводячі в оману та неточні» повідомлення про справу зі ставками2 години тому

Пакета просить FA розслідувати «вводячі в оману та неточні» повідомлення про справу зі ставками2 години тому

Лукас Пакета звернувся до Футбольної асоціації Англії з вимогою розслідувати появу в ЗМІ неточної інформації щодо його справи про ставки.

Гравця Вест Гема, Лукаса Пакета, звинувачують у навмисному отриманні жовтих карток під час чотирьох матчів Прем’єр-ліги.

Бразильський футболіст категорично заперечує ці звинувачення та стверджує, що нещодавні публікації в ЗМІ містять неточну та спотворену інформацію.

У зв’язку з цим, Пакета звернувся до Футбольної асоціації Англії (ФА) з вимогою провести повне розслідування витоку конфіденційної інформації про справу. Далі ми детально розглянемо ситуацію та реакцію гравця на публікації в пресі.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от PedTalksSports (@pedtalkssports)

Справа Пакета: Гравець Вест Гема вимагає розслідування витоку інформації

Півзахисник Вест Гем Юнайтед Лукас Пакета звернувся до Футбольної асоціації Англії з вимогою розслідувати витік інформації щодо його справи, пов’язаної з потенційними порушеннями правил щодо ставок.

Бразильський футболіст був звинувачений у травні в тому, що він навмисно намагався отримати жовту картку під час чотирьох матчів Прем’єр-ліги між 2022 та 2023 роками, щоб одна або кілька осіб могли отримати прибуток від ставок.

Пакета заперечує висунуті проти нього звинувачення. У заяві, опублікованій у соціальних мережах, Пакета зазначив: “Я розчарований і засмучений, прочитавши нещодавні неточні та спотворені статті в пресі, як в Англії, так і в Бразилії, які нібито розкривають інформацію про мою справу. Я також стурбований тим, що, незважаючи на те, що вони неправдиві та спотворені, ці статті явно отримані від особи, близької до справи. Процедури ФА повинні бути конфіденційними. Тому я доручив своїм адвокатам надіслати ФА запит на проведення ретельного розслідування того, як інформація про справу, навіть якщо вона неточна, потрапляє у відкритий доступ.”

ФА відмовилася коментувати ситуацію, коли з нею зв’язувалися представники TNT Sports.

У травні ФА заявила, що Пакета звинувачується у навмисному отриманні жовтих карток у матчах проти Лестер Сіті, Астон Вілли, Ліда Юнайтед та Борнмута.

“Лукас Пакета з Вест Гем Юнайтед був звинувачений у порушенні правил ФА E5 та F3”, – йшлося у заяві ФА. “Гравець звинувачується у чотирьох порушеннях правила ФА E5.1 щодо його поведінки в матчах клубу Прем’єр-ліги проти Лестер Сіті 12 листопада 2022 року; Астон Вілли 12 березня 2023 року; Ліда Юнайтед 21 травня 2023 року; та АФК Борнмут 12 серпня 2023 року.

Слухання справи Пакета заплановане на наступний рік.

Його звинувачують у тому, що він безпосередньо намагався вплинути на хід, поведінку або будь-який інший аспект цих матчів, навмисно намагаючись отримати картку від арбітра з метою впливу на ринок ставок, щоб одна або кілька осіб могли отримати прибуток від ставок. Лукас Пакета також був звинувачений у двох порушеннях правила ФА F3 щодо ймовірного невиконання положень правила ФА F2. Гравець має до 3 червня 2024 року надати відповідь на ці звинувачення з урахуванням будь-якого запиту на продовження цього терміну”.

 

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI