Чи битиметься Канело з Артуром Бетербієвим далі за беззаперечний титул?

Чи битиметься Канело з Артуром Бетербієвим далі за беззаперечний титул?

Підкорення королівського титулу: чи наважиться Альварес на поєдинок з Бетербієвим?

Перемога над Дмитром Біволом у Ріяді не принесла Саулю “Канело” Альваресу бажаного титулу безперечного чемпіона у напівважкій вазі. Проте, шлях до вершини все ще відкритий. Завойовування чотирьох чемпіонських поясів, що належать Артуру Бетербієву, залишається реальною перспективою, але для цього Канело має продемонструвати справжню сміливість та прийняти виклик на бій з непереможним чемпіоном. Ця стаття розгляне перспективи такого поєдинку та можливі сценарії розвитку подій у напівважкій вазі.

Після перемоги над Дмитром Біволом у минулу суботу в Ріяді, Сауль “Канело” Альварес все ще має шанс поборотися за титул безперечного чемпіона у напівважкій вазі проти чотириразового чемпіона Артура Бетербієва.

Чи стане Канело “безсумнівним”? Бій з Бетербієвим – шанс на вершину

Якщо Канело хоче показати фанатам, що він сміливий і не вибирає собі супротивників, йому варто викликати Бетербієва на бій. Його Високоповажність Туркі Альашшик заявив минулої суботи, що він хоче організувати реванш між Бетербієвим та Біволом. Однак, Туркі може змінити свою думку, якщо Канело запропонує зустрітися з Бетербієвим наступним.

Переможець цього бою міг би потім зустрітися з Біволом або переможцем поєдинку між Девідом Моррелем та Девідом Бенавідесом 25 січня. В ідеалі, потрібна напівфінальна стадія, де Бівол бився б з переможцем пари Моррель-Бенавідес, а потім кинув виклик “королю” Бетербієву за безперечний титул. Тим часом Канело міг би зустрітися з Бетербієвим.

Чи захоче Канело бою з Бетербієвим?

Бій з Бетербієвим суттєво відрізнятиметься від поєдинку з Біволом, який є технічним боксером з періодичною агресією. Бетербієв же – це більша, сміливіша та сильніша версія Геннадія Головкіна.

Канело завжди віддавав перевагу боям з панчерами, які йдуть у ближній бій та атакують потужними ударами. Однак, Бетербієв б’є настільки сильно, що для Канело це буде величезною проблемою, якщо він буде намагатися атакувати з близької дистанції, як це робив проти Бівола.

Бівол вигравав перші раунди проти Бетербієва, оскільки не відчував тиску в ближньому бою та не стикався з його потужними атаками. Але ситуація змінилася, коли Бетербієв увімкнувся у сьомому раунді, відповідаючи на ранні атаки Бівола. Бівол почав боятися атакувати, і після цього вже не був тим самим. З сьомого раунду все було в руках Бетербієва.

Бетербієв зірвав плани Канело

Мексиканська зірка Канело (62-2-2, 39 KO) сподівався на реванш з Біволом (23-1, 12 KO) за все золото у напівважкій вазі, але його поразка одноголосним рішенням суддів від чемпіона IBF, WBC та WBO Артура Бетербієва (21-0, 20 KO) на стадіоні “Кінгдом Арена” зірвала ці плани.

Це не кінець світу для Канело. Він все ще може поборотися за чотири пояси, але це не буде бій проти Бівола, якщо тільки він не погодиться битися без поясів та проти боксера, який тільки що програв.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI