Тим Цзю проти Бахрама Муртазалієва: повна карта боїв на суботу

Тим Цзю проти Бахрама Муртазалієва: повна карта боїв на суботу

Зіткнення Титанів: Цзюй проти Муртазалієва – Битва за Слава та Пояс

Цього суботнього вечора, 19 жовтня, курорт Caribe Royale в Орландо, штат Флорида, стане ареною запеклої битви у світі професійного боксу. Головна подія вечора – поєдинок між Тимом Цзюй та чемпіоном IBF у другій напівсередній вазі Бахрамом Муртазалієвим – обіцяє стати справжнім видовищем, яке транслюватиметься на Prime Video.

Десять захоплюючих боїв андеркарду додадуть ще більше адреналіну до цього боксерського свята. Це протистояння двох потужних бійців, кожен з яких прагне довести свою перевагу та зміцнити свої позиції в рейтингу найкращих.

Хто ж здобуде перемогу – досвідчений Цзюй, що прагне реваншу, чи амбітний Муртазалієв, готовий підкорити нові висоти? Давайте зануримось у деталі цього очікуваного вечора боксу.

Десять захоплюючих поєдинків андеркарду та головний бій за титул IBF між Тимом Цзюй та Бахрамом Муртазалієвим

Увечері 19 жовтня в курорті Caribe Royale у місті Орландо, штат Флорида, відбудеться десять поєдинків андеркарду перед головним боєм між Тимом Цзюй та Бахрамом Муртазалієвим. Подія буде транслюватися на Prime Video.

Чемпіон IBF у другій напівсередній вазі Муртазалієв (22-0, 16 КО) має шанс збільшити свою популярність, перемігши відомого Цзюй та відкривши собі шлях до більших боїв. Перемога над Цзюй не обов’язково відкриє двері до поєдинків з Теренсом Кроуфордом або Ерролом Спенсом, але це утримає його на шляху до об’єднувальних боїв.

YouTube відеоYouTube відео

 

Сила ударів та комбінаційні атаки Муртазалієва можуть виявитися занадто важкими для Цзюй, який за свою восьмирічну кар’єру не стикався з кимось подібним.

Колишній чемпіон WBO у першій середній вазі Цзюй (24-1, 17 КО) повертається після поразки від Себастьяна Фунори за рішенням суддів у 12 раундах 30 березня. Цзюй виглядав не дуже добре у поєдинку з 193-сантиметровим Фунорою.

Розсічення, отримане Цзюй у другому раунді, зіграло свою роль у його поразці, але це не була єдина причина. Він не зміг впоратися з висотою, досяжністю, великою кількістю ударів та молодістю Фунори.

**Андеркарт Цзюй-Муртазалієв:**

* Сезар Матео Тапія проти Ендрі Сааведра
* Йоеніс Теллаз проти Йоган Гонсалез
* Дейнтьєр Перо проти Віллі Джейк-молодший
* Джастін Вілорія проти Діуль Олгін
* Карлос Джексон проти Райан Лі Аллен
* Даніель Бланкас проти Марко Делкадо
* Гарі Антоніо Рассел проти Джейден Берніас
* Джоксан Бланко проти Анхель Ііаразо
* Роберто Рауль Рівера Гомес проти Дженн Гонсалез
* Майкл Гарсія проти Карлос Агілера Мартінез

“У нього немає такого престижу та потужності, як у Цзюй, коли той прибув до США. Муртазалієв все ще намагається викликати інтерес. Тому люди недооцінюють Муртазалієва”, – сказав Полі Маліньяджі Probox TV. “Він хороший боєць, і він здобув декілька хороших перемог”.

31-річний Муртазалієв збільшить свою впізнаваність у всьому світі, особливо в США, якщо переможе Цзюй і виглядатиме при цьому добре.

“Перемога над Кулкаєм – негласно вражаюча. Цей бій [з Цзюй] – це той поєдинок, у якому, якщо він здобуде перемогу, то це стане великим моментом у його кар’єрі, і його можна буде оцінити за таку перемогу”, – продовжив Маліньяджі про Муртазалієва. “У нього є титул IBF. Тому він бореться з Цзюй, який дасть йому певний престиж, якщо він виграє бій”.

“Очевидно, це розглядається як камбек-бій для Цзюй після бою з Фунорою та перехід до титульного бою. Це саме по собі демонструє підтримку Цзюй. Це два дуже хороших бійці. Це не буде легка прогулянка, навіть якщо один з них більш відомий, ніж інший”.

“Один може мати більший престиж, ніж інший, але це бій, у якому переможець значно підвищить свій статус. Якщо це Цзюй, він повернеться до перемог і знову буде у грі”, – сказав Маліньяджі.

YouTube відеоYouTube відео

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI