«Баланс був не правильний» – Постекоглу хвалять за «велике» рішення щодо Медісона у перемозі «Шпор» 2 години тому

«Баланс був не правильний» – Постекоглу хвалять за «велике» рішення щодо Медісона у перемозі «Шпор» 2 години тому

Геніальний хід тренера приніс “шпорам” переконливу перемогу над “молотобойцями”

Матч Прем’єр-ліги між Тоттенгемом та Вест Гемом завершився розгромною перемогою “шпор” з рахунком 4:1. Однак, не тільки результативність матчу привернула увагу експертів, а й тактичне рішення головного тренера Тоттенгема, Анже Постекоглу, яке полягало у заміні Джеймса Меддісона у перерві.

Цей крок, здійснений під час нічиєї, був високо оцінений колишніми гравцями Тоттенгема Пітером Краучем та Лесом Фердинандом, які вважають його ключовим фактором перемоги. Давайте розглянемо детальніше, як ця заміна вплинула на хід гри та загальну стратегію Постекоглу.

Тактичний Геній Постекоглу: Заміна Меддісона – Ключ до Перемоги Тоттенгема

Анже Постекоглу отримав високу оцінку від експертів TNT Sports за “важливе” рішення щодо Джеймса Меддісона під час переможної гри Тоттенгема над Вест Гемом (4:1) у суботу.

Вест Гем відкрив рахунок на 20-й хвилині завдяки голу Мохамеда Кудуса, але ще до перерви Деян Кулусевскі зрівняв рахунок.

У другому таймі ініціатива повністю перейшла до Тоттенгема, який забив три голи завдяки Іву Біссумі, Сон Хен-міну та автоголу Альфонса Ареоли.

Після гри Пітер Крауч відзначив рішення Постекоглу, яке зіграло важливу роль у перемозі: “Це було важливе рішення. Джеймс Меддісон – фантастичний гравець, але, на мою думку, баланс у першому таймі був порушений.”

“На мою думку, краще грати з Біссумою та Саром, можливо, з одним з Кулусевскі або Меддісон. Важко зібрати їх усіх разом”, – додав Крауч.

Ще один колишній гравець Тоттенгема, Лес Фердинанд, погодився з рішенням Постекоглу замінити Меддісона на Папе Сара в перерві.

“Це дозволило Кулусевскі просунутися вперед, знаючи, що у вас є Біссума та Сар у центрі поля, які можуть розтягувати гру”, – сказав Фердинанд.

“Хоча Вест Гем грав глибоко в обороні, Тоттенгем, можливо, недостатньо швидко рухав м’яч, щоб вийти за спини захисників. Тому я думаю, що ця зміна дозволила Тоттенгему трохи змінити свою форму і просунутися далі за спини захисників. Домінік Соланке ще більше включився в гру.

“Це була тактична зміна, за яку потрібно віддати йому [Постекоглу] належне. Це змінило гру Тоттенгема».

Крауч: Сон – “абсолютна суперзірка” та “мрія будь-якого тренера”

Капітан шпор Сон Хен-мін повернувся після травми та забив свій третій гол у сезоні, закривши рахунок перемоги Тоттенгема.

Крауч високо оцінив гравця, назвавши його “мрією будь-якого тренера”: “Мрія будь-якого тренера, правда? Хтось такий, хто також добре говорить. Він абсолютна суперзірка, навіть кількість людей, які залишилися заради нього, показує це. Думав, це було для мене, Гленна [Ходдла] та Леса, але виявляється, вони для нього.

“Який гравець! Просто руйнівний, коли виходить один на один. Ти просто знаєш, що він заб’є, він надзвичайно точний. Він чудовий у команді, у нього чудовий характер, він грає з посмішкою на обличчі. Навіть розмовляючи з ним, він змушує всіх посміхатися, його манери, поведінка.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI