Манчестер Юнайтед підтвердив, що Мейну буде відсутній “кілька тижнів” перед грою проти Брентфорда 14 годин тому

Манчестер Юнайтед підтвердив, що Мейну буде відсутній “кілька тижнів” перед грою проти Брентфорда 14 годин тому

Підсумки тижня: Хто гратиме проти Брентфорда?

Манчестер Юнайтед підтвердив, що Кобі Мейну та Гаррі Магуайр вибули з ладу на «кілька тижнів» через травми. Це означає, що обидва гравці пропустять, щонайменше, матч проти Брентфорда у ці вихідні. Разом з тим, клуб повідомив про позитивні новини щодо повернення кількох гравців до тренувань після травм та хвороб. Далі детальніше розглянемо ситуацію з кожним гравцем.

Травми та повернення: Оновлення щодо складу Манчестер Юнайтед

Манчестер Юнайтед підтвердив, що Кобі Мейну та Гаррі Магуайр будуть відсутні на полі «кілька тижнів» через травми. Мейну пропустив матчі збірної Англії проти Греції та Фінляндії на минулому тижні, а Манчестер Юнайтед підтвердив, що він продовжить перебування на лаві запасних, починаючи з домашнього матчу проти Брентфорда в суботу.

19-річний футболіст був змушений покинути поле під час домашньої поразки від Тоттенгема в вересні. Хоча він пропустив наступний матч Ліги Європи, він повернувся до основного складу Еріка тен Гага в грі проти Астон Вілли. Однак, після отримання травми на Вілла Парк два тижні тому, він вибув зі складу збірної Англії.

Магуайр також був відсутній у складі збірної Англії на жовтневих матчах через травму коліна, отриману в грі проти Астон Вілли, яка завершилася нульовою нічиєю.

Крім того, клуб повідомив, що літній новачок Нуссайр Мазрауї, який переніс незначну операцію «через хворобу», повернувся до тренувань з основним складом. Алехандро Гарначо та Амад Діалло також повернулися до тренувань після одужання від травм та хвороби, через які вони пропустили матчі своїх національних збірних Аргентини та Кот-д’Івуару відповідно.

Тим часом, Мануель Угарте, ймовірно, не зможе зіграти проти Брентфорда після того, як його замінили в грі кваліфікації на чемпіонат світу проти Еквадору. Клуб додав, що півзахисник, підписаний з ПСЖ влітку, брав участь у «відновлювальній тренуванні» на Каррінгтоні.

Клуб також повідомив, що Мейсон Маунт, який відновлюється після травми, отриманої в матчі проти Тоттенгема, демонструє «стабільний прогрес», як і довготривалий травмований Люк Шоу. Обидва залишаються під питанням щодо участі у вихідних матчах проти Брентфорда.

Через кілька днів після гри з Бджолами на Олд Траффорд, відновиться Ліга Європи, і Юнайтед вирушить до Туреччини на матч проти Фенербахче Хосе Моуріньйо.

TNT Sports покаже понад 500 матчів Ліги чемпіонів УЄФА, Ліги Європи УЄФА та Ліги конференцій УЄФА протягом сезону 2024/25. Для перегляду TNT Sports у Великобританії зверніться до discovery+.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI