“Він особливий гравець” – Маресca хвалить Санчо після сильного старту в Челсі

“Він особливий гравець” – Маресca хвалить Санчо після сильного старту в Челсі

Санчо в Челсі: Спеціальний гравець за словами Марески

Джейдон Санчо, після кількох непростих років у Манчестер Юнайтед, розпочав орендний період у Челсі з вражаючим результатом. Його гра вже привернула увагу, а головний тренер “синіх” Енцо Мареска не скупиться на похвалу на адресу англійського вінгера. Станом на 2024/2025 сезон, Санчо демонструє чудову гру, і цей текст розповість про вражаючий старт його кар’єри в Лондоні під керівництвом Марески.

Яскравий початок оренди та похвала від головного тренера

Тренер Челсі Енцо Мареска назвав Джейдона Санчо “спеціальним гравцем” після вражаючого початку його оренди на Стемфорд Брідж.

Вінжер, який залишається гравцем Манчестер Юнайтед, незважаючи на добре відомі труднощі в цьому клубі, вже відзначився трьома гольовими передачами у чотирьох матчах АПЛ за Челсі.

Мареска високо оцінив гру Санчо, висловивши впевненість в успіху англійця у “синіх”.

На прес-конференції перед матчем проти Ліверпуля на вихідних, Мареска сказав: “Джейдон грає добре. Йому потрібно продовжувати в тому ж дусі; працювати наполегливо кожного дня. Як я вже казав раніше, він точно допоможе нам. Ми справді віримо, що він особливий гравець.

Але єдиний спосіб підтвердити це — наполегливо працювати щодня, ніколи не зупинятися на досягнутому та завжди прагнути більшого. Він повинен прагнути до ще більших досягнень”.

Минулого сезону Санчо зіграв лише три матчі за “Юнайтед” після конфлікту з головним тренером Еріком тен Гагом. Більш продуктивний період оренди у дортмундській “Боруссії” у другій половині сезону, схоже, надихнув його на нові звершення після переїзду до Лондона.

24-річний гравець позитивно відгукувався про свою відновлену форму у Челсі після складного періоду після очікуваного переходу за 70 мільйонів фунтів до “Юнайтед”.

“Я радий, що зміг віддати гольові передачі в останніх матчах, я добре влаштувався тут і просто хочу підтримувати цю динаміку та продовжувати допомагати своїм партнерам по команді”, — сказав він минулого місяця. “Або навіть забити перший гол, це було б непогано!”

Санчо зробив значний внесок у вдалий старт сезону для Челсі, який займає четверте місце у турнірній таблиці АПЛ до поїздки до лідерів турніру — Ліверпуля.

Мареска, визнаючи необхідність покращення, задоволений грою своїх гравців на ранніх етапах кампанії.

“Я дуже задоволений, тому що те, чого я очікував від гравців, рівня та стилю гри, я чітко бачу. Я багато разів говорив, що незалежно від того, хто грає, ви чітко бачите, як ми хочемо грати”, — сказав італійський тренер.

“Звичайно, є матчі, в яких ми могли б зіграти краще, але я думаю, що на даний момент це нормально, тому що ми почали лише два-три місяці тому.

Але я дуже задоволений, тому що це один з найкращих клубів у світі, і я дуже схвильований та щасливий проводити свій час та ділитися часом з цією командою. Тож я дуже щасливий.”

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI