Жіноча Ліга чемпіонів 2024-2025

Жіноча Ліга чемпіонів 2024-2025

Зірковий виступ “Барселони”, впевнена гра “Баварії” та інші результати другого туру групового етапу

Другий тур групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок подарував нам захоплюючі матчі та несподівані результати. Чемпіонки минулого сезону, “Барселона”, нарешті розпочали свою кампанію з переконливої перемоги, тоді як “Баварія” продовжила свою бездоганну серію. Детальніше про результати та найяскравіші моменти – у нашому огляді.


Тріумф “Барселони” та перемоги інших грандів: огляд матчів Жіночої Ліги чемпіонів УЄФА

Захисниці титулу “Барселона” розпочали свій шлях у Лізі чемпіонів УЄФА з розгромної перемоги над шведським “Гаммарбі” з рахунком 9:0 на “Естаді Йохан Кройфф”. Після поразки від “Манчестер Сіті” на першому турі, команда Пере Ромеу продемонструвала вражаючий футбол, контролюючи понад 80% володіння м’ячем. Сім різних гравців “Барселони” відзначилися забитими м’ячами. Каролін Грахам Гансен та Клаудія Піна зробили дублі, а також голами відзначилися Алексія Путельяс, Мапі Леон, Єва Пажор, Есме Бругтс та Фрідоліна Рольфо.

Для “Гаммарбі”, які перемогли “Санкт-Пільтен” у першому матчі, це був вкрай невдалий вечір. “Барселона” сподівається, що ця перемога стане поштовхом до повторення успіху минулого року, коли вони здобули перемогу над “Ліоном” у фіналі з рахунком 2:0. Зараз вони посідають друге місце в групі D, поступаючись “Манчестер Сіті”, який обіграв “Санкт-Пільтен” з рахунком 3:2.

У групі С “Баварія” зберегла стовідсотковий результат, перемігши “Ювентус” з рахунком 2:0. Німецький клуб, який зараз посідає друге місце у жіночій Бундеслізі, відкрив рахунок на 15-й хвилині, коли неточний удар Пернілле Гардер потрапив до Лінді Дальманн, яка відправила м’яч у ворота головою. “Ювентус” мав немало моментів для того, щоб зрівняти рахунок, але все ж таки “Баварія” забила другий гол, коли Гардер реалізувала свій шанс після метушні у воротарському майданчику.

Ця перемога підтверджує високий рівень “Баварії”, який вони вже показали у попередньому матчу проти “Арсеналу” (5:2). Зараз вони мають триочковий відрив від “Арсеналу”, який здобув перемогу над “Валеренгою” з рахунком 4:1 у своєму першому матчі після відставки Йонаса Ейдевалля.

“TNT Sports” покаже понад 500 матчів Ліги чемпіонів УЄФА, Ліги Європи УЄФА та Ліги конференцій УЄФА протягом сезону 2024/25. Трансляції “TNT Sports” у Великій Британії доступні на платформі discovery+, де передплатники також можуть дивитися Eurosport та інші розважальні програми.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI