Левелінг приносить Німеччині перемогу над Нідерландами

Левелінг приносить Німеччині перемогу над Нідерландами

Тріумф дебютанта: Німеччина здобуває перемогу над Нідерландами у Лізі Націй

У понеділок увечері на “Альянц Арені” відбувся захопливий матч Ліги Націй УЄФА між Німеччиною та Нідерландами. Перед початком зустрічі стадіон вшанував легенд німецького футболу – Мануеля Нойєра, Тоні Крооса, Ілкая Гюндогана та Томаса Мюллера.

Проте головним героєм вечора став не хто інший, як дебютант у збірній Німеччини, Джеймі Левелінг, чий гол приніс перемогу господарям поля з рахунком 1:0. Ця перемога зміцнила позиції німецької команди на чолі групи А3, а молодий форвард запалив нову зірку на футбольном небосхилі.


Джеймі Левелінг вражає дебютним голом, виводячи команду Юліана Нагельсманна на вершину групи.

Джеймі Левелінг, гравець “Штутгарту”, став зіркою свого дебютного матчу за збірну. Вже на другій хвилині він забив гол, проте гол був скасований VAR через положення поза грою Сержа Гнабрі. Незважаючи на це, Левелінг продовжував активну гру, створюючи небезпеку біля воріт суперника. Вратарь “Брайтона” Барт Вербрюгген кілька разів рятував свою команду від голів.

Нідерланди витримали перший потужний натиск німців і навіть перехопили ініціативу, однак до перерви рахунок так і залишився нульовим.

У другому таймі Левелінг знову продемонстрував свій клас, забивши чудовий гол після кутового. Його потужний удар під поперечину не залишив шансів Вербрюггену.

Нідерланди намагалися відігратися, Ксаві Сімонс та Донайєлл Мален створювали гольові моменти, однак 34-річний дебютант у воротах німецької збірної Олівер Бауманн продемонстрував блискучу гру, відбиваючи небезпечні удари та зберігши свої ворота недоторканими.

Перемога з рахунком 1:0 принесла Німеччині три очки, завдяки чому вона відривається від Нідерландів на п’ять очок у групі А3.

Ключовий момент – пам’ятний вечір для оновленої збірної Німеччини:

Юліан Нагельсманн зробив п’ять змін у складі, який переміг Боснію і Герцеговину у п’ятницю. Два дебютанти, Бауманн та Левелінг, відразу ж заявили про себе. Відсутність ключових гравців, таких як Кай Хаверц, Джамал Мусіала та Марк-Андре тер Штеген, не завадила команді здобути максимальну кількість очок. Молоді гравці, такі як Левелінг, Анжело Штіллер та Олександр Павлович, продемонстрували високий рівень гри.

Найкращий гравець матчу – Джеймі Левелінг (Німеччина):

Левелінг був дуже близьким до дубля у дебютному матчі. Він чудово реалізував свій шанс, забивши вирішальний гол.

Оцінки гравців:

Німеччина: Бауманн 8, Кімміх 7, Рудігер 7, Шлоттербек 8, Міттельштадт 7, Штіллер 7, Павлович 7, Левелінг 9, Віртц 6, Гнабрі 6, Кляйндист 7.
Заміни: Госенс Н/Д, Антон Н/Д, Андріч 6, Буркхардт Н/Д, Шаде 6.

Нідерланди: Вербрюгген 7, Гато 7, Ван де Вен 6, де Фрай 6, Думфріс 6, Тімбер 6, Рейндерс 6, Гравенберх 6, Гакуп 5, Броббі 5, Сімонс 7.
Заміни: Фріпонг 6, Геертруйда 6, Віфер 6, Мален 6, Зіркзе 6.

Найважливіші моменти гри:

  • 2′ – ГОЛ!!! – НІМЕЧЧИНА 1:0 НІДЕРЛАНДИ (ЛЕВЕЛІНГ)
  • 6′ – ГОЛ НЕ ЗАРАХОВАНО – ПОЛОЖЕННЯ ПОЗА ГРОЮ
  • 11′ – ЩЕ ОДИН СЕЙВ ВІД ВЕРБРЮГГЕНА!
  • 27′ – ЛЕВЕЛІНГ ПОЗБАВЛЕНИЙ МОЖЛИВОСТІ ЗАБИТИ!
  • 40′ – МАЙЖЕ КАТАСТРОФА ДЛЯ НІДЕРЛАНДІВ!
  • 64′ – ГОЛ!!! – НІМЕЧЧИНА 1:0 НІДЕРЛАНДИ (ЛЕВЕЛІНГ)
  • 77′ – У ШТАНГУ!
  • 90′ – БАУМАНН КАТЕГОРИЧНО ВІДБИВАЄ УДАР МАЛЕНА!

Ключова статистика:

Поразка означає, що Нідерланди зазнали своєї першої поразки в ліговому етапі Ліги Націй УЄФА з вересня 2020 року.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI