Боб Арум реагує на розпорядження IBF щодо бою Артура Бетербієва проти Майкла Ейферта

Боб Арум реагує на розпорядження IBF щодо бою Артура Бетербієва проти Майкла Ейферта

Боб Арум обурюється наказом IBF щодо обов’язкового захисту титулу Артура Бетербієва проти маловідомого Ейферта.

Вступ: Перемога Артура Бетербієва над Дмитром Біволом у Ріяді викликала шквал емоцій, проте несподіваний наказ Міжнародної боксерської федерації (IBF) затьмарив святкування. Федерація зобов’язала абсолютного чемпіона світу у напівважкій вазі захистити свій титул IBF проти маловідомого німецького боксера Майкла Ейферта. Це рішення викликало обурення у промоутера Боба Арума, який вважає його абсурдним та шкідливим для кар’єри Бетербієва. Далі ми розглянемо деталі ситуації та можливі варіанти розвитку подій.

Промоутер Боб Арум висловив глибоке обурення наказом IBF, який зобов’язує абсолютного чемпіона у напівважкій вазі Артура Бетербієва (21-0, 20 KO) захищати свій титул IBF проти маловідомого обов’язкового претендента Майкла Ейферта (13-1, 5 KO). Арум вважає це безглуздим рішенням, особливо враховуючи нещодавню перемогу Бетербієва над Дмитром Біволом у Ріяді.

Шалений Арум і несподіваний виклик для Бетербієва: хто стане наступним суперником чемпіона?

Арум не уточнив, чи відмовиться Бетербієв від титулу IBF, чи запропонує 26-річному німцю Ейферту відступитися від бою. Його Високість Туркі Альашик бажає організувати матч-реванш між Бетербієвим та Біволом, щоб розвіяти сумніви щодо спірного, на думку деяких фанатів, рішення минулого вікенду.

Залишається неясним, чи реалізує Туркі цей план, чи все ж таки вибере для Бетербієва більш масштабний бій проти Канело чи Бенавідеса. Хоча фанати зацікавлені в реванші між Бетербієвим та Біволом, їхня думка, ймовірно, зміниться, якби їм запропонували бій проти Канело Альвареса або Девід Бенавідеса.

Промоутер Top Rank Арум віддає перевагу наступним трьом варіантам суперників для Бетербієва:

– Канело Альварес
– Дмитро Бівол
– Девід Бенавідес

“Це повний абсурд. Бути абсолютним чемпіоном – це таке тягар. Ідея, що ти повинен битися з якимось ніким, щоб зберегти свій титул після найбільшого бою у своїй кар’єрі, здається мені божевільною. Це безглуздо. Вони кажуть: “Такі правила”. Тоді змініть правила!” – заявив Боб Арум порталу @UncrownedCombat.

Арум не назвав конкретного пріоритетного суперника з трійки, але найбільш ймовірним кандидатом вважається Канело, оскільки бій з ним був би грандіозною подією в США, що принесла б величезні доходи від платного перегляду.

Матч-реванш з промоутером Matchroom Біволом (23-1, 12 KO) виглядає менш цікавим, оскільки він весь бій намагався вижити, уникаючи сутичок. Стиль Бівола, на думку Арума, значно тьмяніший за стиль Канело та Бенавідеса.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI