Дмитро Бівол каже, що Туркі Альашших сказав йому, що він переміг

Дмитро Бівол каже, що Туркі Альашших сказав йому, що він переміг

Суперечливий поєдинок: Бівен проти Бетербієва – чи потрібен реванш?

Бой між Дмитром Біволом та Артуром Бетербієвим за звання абсолютного чемпіона світу у напівважкій вазі, що відбувся в Ріяді, викликав шквал дискусій.

Рішення суддів на користь Бетербієва викликало обурення у багатьох, включаючи промоутера Бівола Едді Хірна, який назвав результат “грабунком”.

Навіть представник саудитського боксу, Його Високоповажність Туркі Альашіх, заявив, що на його думку, перемогу здобув Бівен. Ця ситуація ставить під питання майбутнє Бетербієва та перспективи реваншу з Біволом.

Дмитро Бівьол вже повідомив, що Його Високоповажність Туркі Альашіх висловив бажання організувати матч-реванш з Артуром Бетербієвим. За словами Бівола, Альашіх вважає, що він переміг у поєдинку проти чемпіона IBF, WBC та WBO у напівважкій вазі Бетербієва (21-0, 20 КО) минулої суботи у Ріяді.

Незважаючи на перемогу, Бетербієв не отримав багато схвалення від фанатів та промоутерів. Навіть Альашіх тепер стверджує, що він думав, що Бетербієв програв. Промоутер Бівола, Едді Хірн, був у люті від перемоги Бетербієва, назвавши її “грабунком” і заявивши, що суддя, який оцінив бій 116-112 на користь Бетербієва, не повинен більше працювати на боксах. Хірн стверджує, що Бівьол виграв з рахунком 8-4.

Чому Бетербієву слід рухатися далі:

Якщо Бетербієв хоче зберегти репутацію, йому слід рухатися далі та битися з кимось іншим, оскільки реванш з Біволом не принесе йому бажаного визнання. Промоція бою буде супроводжуватися постійними нагадуваннями про спірне суддівське рішення, що може ускладнити йому отримання перемоги у повторному поєдинку, незалежно від його виступу. Бетербієву, можливо, доведеться прагнути нокауту.

З іншого боку, якщо Бетербієв вибере іншого суперника, він зможе захистити свій титул абсолютного чемпіона проти одного з таких відомих боксерів, як:

  • Сауль “Канело” Альварес
  • Девід Бенавідес
  • Девід Моррель
  • Джошуа Буатсі

“Він сказав мені: “На мою думку, ти переміг, і я хочу організувати для тебе реванш”. Тепер це залежить від Бетербієва”, – розповів Дмитро Бівьол в інтерв’ю Fight Hub TV про розмову з Його Високоповажністю Туркі Альашіхом.

Перемога з присмаком поразки: аналіз бою та перспективи для чемпіона

Факт того, що Бівьол отримав підтримку від Альашіха, виглядає неоднозначно. Як це може вплинути на Бетербієва? Це ставить під сумнів легітимність його перемоги, і якщо це так, то навіщо йому витрачати час на реванш з Біволом?

“З урахуванням ореолу навколо Бетербієва, багато хто боявся, але я був схвильований. Ти йдеш проти цього монстра, і я міг з ним впоратися”, – сказав Бівьол.

Тренер Стівен Едвардс, коментуючи виступ Бетербієва в інтерв’ю MillCity Boxing, зазначив, що той не був на піку форми під час бою з Біволом.

Бетербієв не був у найкращій формі після операції на коліні та тривалої перерви. Саме операція зіграла з ним злий жарт, оскільки він не показав той самий безжальний тиск, як зазвичай.

Едвардс також відзначив стійкість Бівола та його вміння оборонятися.

Бетербієв продемонстрував чудові боксерські навички проти Бівола, змушуючи його часто промахуватися та вибираючи правильні моменти, щоб завдати потужних ударів. Бівьол завдав багато джебів, але тільки через те, що він кидав їх багато, щоб тримати Бетербієва на дистанції. Це була основна зброя Бівола.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI