Рафаель Еспіноза проти Робейсі Раміреса 2 & Наваррете проти Вальдеса 2 реванші 7 грудня

Рафаель Еспіноза проти Робейсі Раміреса 2 & Наваррете проти Вальдеса 2 реванші 7 грудня

Боксерський вечір 7 грудня в Фінікс, Арізона

7 грудня в Footprint Center у Фініксі, штат Арізона, відбудеться боксерський вечір від промоутерської компанії Top Rank, який обіцяє бути насиченим двома реваншами з участю зірок світового боксу.

Головною подією стане поєдинок між чемпіоном WBO у легкій вазі Рафаелем Еспінозою та дворазовим олімпійським чемпіоном з Куби Робейсі Раміресом.

Другий реванш, що викликає менше зацікавлення вболівальників, відбудеться між чемпіоном WBO у другій легкій вазі Емануелем Наваррете та Оскаром Вальдесом. Варто зазначити, що вибір цих реваншів викликає питання, особливо щодо поєдинку Наваррете-Вальдес, враховуючи переконливу перемогу Наваррете в першому бою.

Подвійна Реванш-Ніч: Еспіноза проти Раміреса та Наваррете проти Вальдеса

У повторному поєдинку між високим, як лелека, Еспінозою (183 см) та талановитим кубинцем Раміресом, який пройшов минулого року, 9 грудня, очікується справжнє видовище. Той бій завершився перемогою мексиканського нокаутера Еспінози за рішенням більшості суддів після 12 раундів, незважаючи на нокдаун у п’ятому раунді. Реванш між Еспінозою (25-0, 21 КО) та Раміресом (14-2, 9 КО) є спів-головною подією, і саме цей бій привертає найбільшу увагу вболівальників.

Навпаки, головний поєдинок між Наваррете (38-2-1, 31 КО) та Вальдесом (32-2, 24 КО) викликає менше ентузіазму. Їхній попередній бій, що відбувся 12 серпня минулого року, був однобічним, з домінуванням Наваррете завдяки значній перевазі у розмірах.

Вальдес виглядав дуже дрібним поруч з боксером, чиї габарити більше нагадують представника напівсередньої ваги. Рахунок попереднього бою був наступним: 116-112, 118-110, 119-109. Найточнішим вважається рахунок 119-109, який відображає повне домінування Наваррете.

Хоча Наваррете не виглядає таким сильним, як раніше, проти Вальдеса він продемонстрував вражаючу ефективність.

Рішення Top Rank влаштувати реванш між Наваррете та Вальдесом виглядає більше як комерційне, ніж спортивне. Наваррете мав би обороняти свій титул проти Едуардо “Цукру” Нуньєса або провести реванш з чемпіоном WBC Робсоном Консейсао, який заслуговував на перемогу в їхньому поєдинку в Лас-Вегасі минулого листопада, який закінчився несподіваною нічиєю. Консейсао домінував протягом усього бою.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI