Едді Хірн про апеляцію щодо реваншу Бетербієв проти Бівола 2

Едді Хірн про апеляцію щодо реваншу Бетербієв проти Бівола 2

Едді Гірн домагається повторного бою, але чи хочуть його фанати?

Поєдинок між Дмитром Біволом та Артуром Бетербієвом за титул абсолютного чемпіона світу у напівважкій вазі завершився перемогою останнього. Проте промоутер Бівола, Едді Гірн, вже заявив про свій намір добитися реваншу. Це рішення викликало суперечки серед фанатів боксу, оскільки бій виявився досить пасивним з боку Бівола, який віддавав перевагу тактиці уникнення зіткнень. Чи дійсно реванш потрібен, чи це лише спроба Гірна зберегти прибутковість для свого бійця? Розглянемо аргументи за і проти.

Промоутер Едді Гірн заявив, що забезпечить матч-реванш між своїм боксером Дмитром Біволом та переможцем бою, абсолютним чемпіоном у напівважкій вазі Артуром Бетербієвом.

Деякі стверджують, що негайні реванші шкодять спорту, змушуючи фанатів дивитися непотрібний другий бій. Інша річ, якби бій Бетербієв-Бівол був захоплюючим, сповненим драматичних нокдаунів. Але цього не сталося.

Бівол = Шакур 2.0

Бівол весь бій тримався на дистанції, ухиляючись від Бетербієва та борючись у стилі, що максимально мінімізує ризики, що не подобається фанатам у всьому світі. Якби цей бій відбувся в Лас-Вегасі, його освистали б, і Бівол був би винним. Він боксує дуже схоже на Шакура Стівенсона, непопулярного американського бійця.

Бівол програв Бетербієву минулої суботи, і він повинен заслужити реванш, пройшовши через Девіда Бенавідеза, а не отримавши другий бій на блюді з срібла, оскільки Гірн планує звернутися до санкціонуючих органів.

Реванш Бівол – Бетербієв: Чи вартий він очікування?

Промоутер Matchroom Гірн розчарований тим, що Бетербієв переміг його бійця Бівола більшістю голосів суддів минулої суботи на арені Kingdom у Ер-Ріяді. Якби Бівол переміг, був би можливий дуже прибутковий реванш між ним та Саулем Альваресом (Канело).

Бетербієв зіпсував ці плани, перемігши Бівола, який демонстрував надзвичайно негативний стиль протягом усього бою, постійно рухаючись, тримаючись подалі від канатів і роблячи бій майже непридатним для перегляду для фанатів.

Гірн заявляє, що звернеться до одного з керівних органів, кажучи, що Бівол (23-1, 12 KO) заслуговував на перемогу, і вони повинні призначити реванш. Інший підхід – попросити їх зробити Бівола обов’язковим претендентом для Бетербієва.

Нічого з цього не потрібно, якщо Його Високість Туркі Альашшик хоче реваншу Бетербієв-Бівол і готовий заплатити за організацію бою в Ер-Ріяді знову. Однак зростає кількість фанатів, які не хочуть бачити реванш, оскільки вважають, що колишній чемпіон WBA у напівважкій вазі Бівол знову буде нудним.

Більш цікаві бійці чекають у черзі, щоб зустрітися з Бетербієвим, який зробить бій захоплюючим. Ми вже знаємо, чого чекати від бійця Гірна, Бівола. Буде багато рухів, і це буде нецікаво дивитися.

«На мою думку, ми побачимо реванш, і це був такий чудовий бій, що ми повинні наполягати на цьому реванші», — сказав Едді Гірн Matchroom Boxing, говорячи про бажаний другий бій між його переможеним бійцем Дмитром Біволом та Артуром Бетербієвим.

«Іноді ви звертаєтесь до керівних органів і говорите: «Подивіться, ми вважаємо, що повинні були виграти цей бій. Ми думаємо, що ви повинні були призначити реванш». Є два способи зробити це. Ви можете призначити реванш або ви можете призначити Дмитра Бівола обов’язковим претендентом. На мою думку, одне з цих речей станеться», — сказав Гірн.

В ідеалі, Біволу слід битися з переможцем бою Бенавідез проти Моррелла, щоб отримати реванш з Бетербієвим, а не отримувати прямий шанс після поразки.

Якщо буде реванш, команда Бетербієва повинна наполягати на меншому рингу, щоб обмежити кількість біганин Бівола, оскільки дивитися, як він бігає по великому рингу 12 раундів, намагаючись уникнути зіткнень, щоб зіпсувати шлях до перемоги, буде нецікаво.

[Тут би мало бути вбудоване відео YouTube, але я не можу його вставити в цей формат.]

 

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI