Півзахисник Манчестер Юнайтед отримав травму на міжнародному рівні

Півзахисник Манчестер Юнайтед отримав травму на міжнародному рівні

 Зірка “червоних дияволів” отримала травму, посилюючи і без того складну ситуацію з складом.

Нова зірка Манчестер Юнайтед, Мануель Угарте, отримав травму під час матчу збірної Уругваю проти Еквадору, що стало черговим ударом для вже травмованого складу “червоних дияволів”.

Ця подія ставить під сумнів участь гравця у майбутніх іграх та посилює кризу кадрових втрат у команді Еріка тен Гага. Детальніше розглянемо ситуацію із травмами в складі Манчестер Юнайтед та перспективи команди на найближчі матчі.

Травма Угарте: Манчестер Юнайтед у кризі кадрових втрат

Нове придбання Манчестер Юнайтед, Мануель Угарте, був змушений покинути поле під час нічийного матчу Уругваю проти Еквадору (0:0) через підозру на травму. “Червоні дияволи” заплатили за півзахисника 42 мільйони фунтів стерлінгів, а сума може зрости до 50 мільйонів, враховуючи бонуси за результативність.

Незважаючи на те, що багато хто вважав Угарте недостатньою ланкою в середині поля Манчестер Юнайтед, Ерік тен Гаг використовував його нерегулярно. Уругваєць зіграв лише три матчі з перших хвилин у всіх турнірах, пропустивши, зокрема, матчі АПЛ проти “Астон Вілли” та Ліги Європи проти “Порто” перед міжнародною паузою.

Тепер же, після травми, яка сталася на 82-й хвилині матчу проти Еквадору, Угарте може пропустити зустрічі й після міжнародної паузи. 23-річний гравець отримав медичну допомогу на полі, після чого був замінений через підозру на травму литкового м’яза.

Проблема з литковим м’язом Угарте ще більше загострила кризу травм у Манчестер Юнайтед на початку сезону. Основний півзахисник Коббі Мейну та молодий вінгер Алехандро Гарначо також отримали травми, через що вибули зі складу збірних.

Ситуація з захисниками також не радує. Тен Гаг, ймовірно, не зможе розраховувати на трьох своїх основних фулбеків: Люка Шоу, Тайрелла Маласію та Нуссаїра Мазрауї, який ще відновлюється після операції на серці.

У центрі оборони Лені Йорро та Гаррі Магуайр також очікувано пропустять наступний матч АПЛ проти “Брентфорда” після міжнародної паузи.

Читайте останні новини, трансферні чутки та плітки про Манчестер Юнайтед

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI