Футболіст Мессі каже, що одноклубник Лаутаро заслуговує на «Золотий м’яч» більше за всіх

Футболіст Мессі каже, що одноклубник Лаутаро заслуговує на «Золотий м’яч» більше за всіх

Легендарний аргентинець вважає, що його співвітчизник заслуговує на престижну нагороду більше за будь-кого.

Ліонель Мессі, семикратний володар “Золотого м’яча”, висловив свою думку щодо претендентів на престижну нагороду 2024 року.

За словами аргентинської суперзірки, його товариш по збірній Лаутаро Мартінес заслуговує на “Золотий м’яч” більше за будь-кого іншого. Цьогорічний сезон став тріумфальним для Мартінеса, який привів “Інтер” до перемоги в Серії А та здобув перемогу на Копа Америка разом з Аргентиною.

Однак, конкуренція за нагороду буде жорсткою, серед фаворитів також називають Вінісіуса Жуніора з “Реала” та Родрі з “Манчестер Сіті”. Розглянемо детальніше аргументи Мессі та шанси інших претендентів на цю престижну нагороду.

“Золотий м’яч” 2024: Мессі віддає перевагу Лаутаро Мартінесу

Ліонель Мессі заявив, що Лаутаро Мартінес заслуговує на “Золотий м’яч” “більше за будь-кого іншого”. Мартінес є одним з 30 кандидатів на цьогорічну нагороду, переможець якої буде оголошений на церемонії в Парижі 28 жовтня.

Вісімократний володар нагороди Мессі підтримав свого одноклубника по збірній, Лаутаро, який претендує на бажаний приз після сезону, в якому він очолив список бомбардирів Серії А, допомігши “Інтеру” виграти 20-й титул чемпіона Італії. Нападаючий також став найкращим бомбардиром Копа Америка та забив гол у фінальному матчі, в якому Аргентина здобула свою другу поспіль перемогу на континентальному турнірі.

Після того, як у вівторок він зробив хет-трик проти Болівії, Мессі сказав, за інформацією Gazzetta dello Sport: “[Лаутаро] мав чудовий рік. Він забив гол у фіналі [Копа Америка] і став найкращим бомбардиром. Він заслуговує на “Золотий м’яч” більше за будь-кого іншого”.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Messialona (@messialona)

Серед фаворитів на нагороду – Родрі, який привів “Манчестер Сіті” до перемоги в АПЛ та збірну Іспанії до перемоги на чемпіонаті Європи, а також бразильський вінгер “Реала” Вінісіус Жуніор.

Бразильська легенда Неймар заявив, що сподівається на перемогу Вінісіуса у своєму дебютному “Золотому м’ячі” пізніше цього місяця.

“У нас чудові стосунки, я люблю Віні”, – сказав Неймар, за інформацією Mundo Deportivo. “Віні – це щось неймовірне, і він чудовий друг, з яким я познайомився завдяки футболу. Він провів чудовий сезон, він, безумовно, багато грав. Я, безсумнівно, буду вболівати за нього, щоб він виграв “Золотий м’яч”, я не думаю, що є хтось ще, хто міг би його виграти”.

“Ми сподіваємося, що він скоро повернеться до Бразилії і що тепер це буде з Віні, хлопцем, який заслуговує на це, тому що він важко працює і багато страждав протягом усього свого життя, але він перевершив усі очікування та подолав усю критику. Сьогодні він став великим кумиром і великим героєм для нас, тому я дуже щасливий, дуже щасливий, що він несе цей бразильський прапор по всьому світу”.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI