Дюбуа проти Джошуа II: IBF встановив термін у квітні

Дюбуа проти Джошуа II: IBF встановив термін у квітні

IBF ставить ультиматум: реванш чи новий виклик для чемпіона?

Боксерський світ завмер в очікуванні. Перемога Даніеля Дюбуа над Ентоні Джошуа минулого місяця на стадіоні “Вемблі” стала справжньою сенсацією.

Тепер перед Дюбуа постає непросте рішення: реванш з Джошуа чи поєдинок з іншим претендентом? Міжнародна боксерська федерація (IBF) встановила термін – квітень 2025 року – для визначення подальших планів чемпіона. Давайте розглянемо всі можливі сценарії розвитку подій.

Реванш року: Дюбуа проти Джошуа – що далі?

Чи відбудеться реванш між британськими важковаговиками Даніелем Дюбуа та Ентоні Джошуа на початку наступного року? Можливість негайного повторного поєдинку між цими двома потужними панчерами активно обговорюється після сенсаційного нокауту Джошуа Дюбуа на “Вемблі” минулого місяця. Згідно з повідомленням Sky Sports, IBF встановила квітневий термін для проведення реваншу.

Дубуа має дев’ятимісячний період для проведення добровільного захисту IBF-титулу. Перемога над Джошуа була для нього обов’язковим захистом поясу, який Дубуа здобув у червні цього року, нокаутувавши Філіпа Хрговіча. Якщо він бажає провести добровільний захист перед наступним обов’язковим поєдинком проти переможця майбутнього бою Мартіна Баколе та Агіта Кабаяла, Дюбуа має час до 22 квітня.

Цікаво буде побачити, який шлях обере Дюбуа. Він заявив, що готовий битися з Джошуа вдруге, впевнений у повторній перемозі. А Джошуа, за словами його промоутера Едді Хірна, практично наполягає на реванші, прагнучи реабілітуватися.

Дубуа-Джошуа II – це великий бій, цікавий та, безперечно, вибуховий реванш. Але поєдинок Дюбуа з Баколе або Кабаялом також привертає увагу, даючи молодому (відносно) бійцю шанс стати чемпіоном.

За інформацією Sky Sports, 22 квітня Дюбуа отримає повідомлення про наступний обов’язковий захист титулу, який має відбутися до 21 червня. Отже, чи вирішить Дюбуа знову битися з Джошуа, сподіваючись на повторну перемогу, а потім, через кілька місяців, виконати свій обов’язковий бій проти переможця Кабаял-Баколе? Обговорюється можливість проведення Дубуа-Джошуа II у лютому, що дасть Дюбуа чотири місяці на підготовку до бою з переможцем поєдинку Баколе-Кабаял.

2025 рік може виявитися дуже насиченим для Даніеля Дюбуа. Що стосується Ентоні Джошуа, то якщо він знову програє Дубуа, куди рухатиметься колишній дворазовий чемпіон світу у важкій вазі?

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI