Ліга чемпіонів. Ексклюзив: Гвардіола пишається безкомпромісною «прагненням» Манчестер Сіті перед матчем зі Спартою

Ліга чемпіонів. Ексклюзив: Гвардіола пишається безкомпромісною «прагненням» Манчестер Сіті перед матчем зі Спартою

 Менеджер “Манчестер Сіті” Пеп Гвардіола висловив захоплення незламним бажанням своїх гравців у боротьбі за трофеї.

 

Перед вирішальним матчем Ліги Чемпіонів проти празької “Спарти” менеджер “Манчестер Сіті” Пеп Гвардіола поділився своїми думками про феноменальну витривалість та жагу до перемог, які демонструють його гравці.

Нещодавня перемога над “Вулвергемптоном” з рахунком 2:1, завдяки голу Джона Стоунса на останніх хвилинах, лише підкреслила бездоганну форму “містян” та їхнє прагнення до п’ятої поспіль перемоги в АПЛ та другого трофею Ліги Чемпіонів.

Цей матч проти чеської команди стане черговим випробуванням для “Манчестер Сіті”, і Гвардіола вже готовий до серйозної боротьби.

Незламний Манчестер Сіті: Гвардіола захоплюється прагненням команди перед матчем з “Спартою”

Пеп Гвардіола високо оцінив голод своїх гравців до постійної боротьби за найвищі нагороди перед матчем Ліги чемпіонів УЄФА між “Манчестер Сіті” та “Спартою” (Прага), що відбудеться у середу – пряма трансляція на TNT Sports та discovery+.

Манчестер Сіті” здобув перемогу над “Вулверхемптоном” з рахунком 2:1 у суботу, завдяки голу Джона Стоунса на останніх хвилинах, продовживши свою безпрограшну серію в Прем’єр-лізі до рекордних 31 матчу.

Гвардіола підкреслив, що переможний менталітет у складі команди штовхає їх до чергової боротьби за внутрішню та європейську славу цього сезону.

“Коли перемагаєш на 94-й хвилині, ти завжди щасливий, але все ж таки люди можуть сказати: “О, ми грали проти “Вулверхемптона”. Але ми їх поважаємо, і саме тому ми святкували так, як святкували”, – сказав він TNT Sports.

“Не можна святкувати лише тоді, коли виграєш трофеї, важливий також сам процес. Ви бачите, як Джек [Гріліш], Матеус [Нуньєс] та Філ [Фоден] виходять з лави запасних, роблять великий внесок у команду, і як вони святкують.

“Ви бачите ці кадри, і ви кажете: “Гаразд, команда ще жива; вони все ще хочуть це зробити”. Це найважливіше, інакше ви не виграєте чотири [чемпіонські титули] поспіль, ви не виграєте шість з семи останніх у Прем’єр-лізі.

“Всі матчі Прем’єр-ліги настільки складні, тому бажання бути ближче до вершини зробило мене таким пишаються гравцями, і, сподіваюся, ми зможемо продовжувати”, – додав він.

Тепер команда Гвардіоли зосереджується на Лізі чемпіонів та зустрічі зі “Спартою”, яка забивала у всіх своїх 19 матчах у всіх турнірах цього сезону.

Вони також залишаються непереможеними в головному кубковому турнірі Європи після домашньої перемоги над “Мальме” (2:0) та нічиєї з “Штутгартом” (1:1).

“Вони завжди забивають”, – продовжив Гвардіола.

“Я бачив їхні матчі, вони так добре виконують свої схеми. Якщо ми не будемо близько до них, ми можемо постраждати”.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI