Манчестер Юнайтед приєднується до Реала в гонитві за Альфонсо Девісом

Манчестер Юнайтед приєднується до Реала в гонитві за Альфонсо Девісом

Гонка за Девісом: Манчестер Юнайтед та Реал Мадрид у боротьбі за зірку Баварії

Футбольний світ знову охоплений хвилюванням навколо трансферних чуток! Один з найталановитіших лівих захисників світу, Альфонсо Девіс з Баварії, наближається до завершення контракту, що розпалило запеклу боротьбу між найсильнішими європейськими клубами за його підпис.

Серед претендентів – гранди європейського футболу, Манчестер Юнайтед та Реал Мадрид, які готові розв’язати справжню битву за канадського зіркового гравця. Чи вдасться “червоним дияволам” переконати Девіса приєднатися до їхніх лав, чи ж він віддасть перевагу мадридському клубу? Давайте розберемося у деталях цієї захопливої історії.

Альфонсо Девіс – предмет запеклої конкуренції між футбольними гігантами

Згідно з повідомленнями, Манчестер Юнайтед приєднався до Реалу Мадрид у гонитві за Альфонсо Девісом з Баварії. Лівий захисник, відомий своєю блискавичною швидкістю, стане вільним агентом наприкінці сезону і зможе підписати попередній контракт з європейським клубом вже з січня, перейшовши на правах вільного агента наступного літа.

Незважаючи на деякі проблеми з травмами в останні роки, Девіс залишається одним з найкращих лівих захисників у світовому футболі. Перспектива підписати такого талановитого гравця без витрат на трансфер привабила увагу кількох елітних команд.

За даними Флоріана Плеттенберга з Sky Sport Germany, Манчестер Юнайтед – остання команда, яка приєдналася до боротьби за Девіса. “Червоні дияволи” спостерігали за 23-річним гравцем, але не надто впевнені у своїх шансах на успіх у цій гонитві.

Команда Еріка тен Гага також пов’язана з чутками про перехід двох інших гравців Баварії, Леона Горецки та Лероя Сане, після того, як влітку вони вже залучили до складу пару футболістів з мюнхенського клубу.

Маттейс де Лігт та Нуссаїр Мазрауї обидва перейшли з Мюнхена до Манчестера у серпні. Обидва гравці працювали під керівництвом тен Гага в Аяксі, що є характерною рисою для трансферів клубу за часів перебування голландського тренера. Однак, Девіс не має такого зв’язку з тен Гагом.

Інтерес Реалу Мадрид до Девіса добре відомий. Іспанський та європейський чемпіон стежить за канадським футболістом щонайменше з листопада 2023 року. Повідомляється, що Мадрид досяг усного домовленості з Девісом у лютому, що призвело до переговорів з Баварією щодо потенційного продовження контракту.

У березні мюнхенський клуб висунув ультиматум, запропонувавши зарплатню в розмірі від 13 до 14 мільйонів євро на рік, що значно менше, ніж вимоги Девіса – 20 мільйонів євро. Плеттенберг повідомив, що Баварія не зробила жодної подальшої пропозиції, але клуб все ще відкритий для подальших переговорів щодо контракту.

Якщо Девіс не продовжить свій контракт, Реал Мадрид, як повідомляють, залишається його пріоритетним місцем призначення.

“Швидкісний кролик”, як прозвала його Томас Мюллер, не єдиний лівий захисник, який привернув увагу Реалу Мадрид та Манчестер Юнайтед. Альваро Карраскільо, колишній гравець “червоних дияволів”, який вразив усіх своєю грою за Бенфіку цього сезону, також цікавить ці два клуби, а також Ліверпуль та Барселону.

На відміну від Девіса, для переходу Карраскільо потрібна виплата трансферної суми, хоча Манчестер Юнайтед має перевагу у вигляді опціону на викуп за зниженою ціною, який клуб хитроумно включив до угоди про продаж гравця Бенфіці минулого літа.

ЧИТАЙТЕ ОСТАННІ НОВИНИ, ТРАНСФЕРНІ ПЛІТКИ ТА ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI