Цзю в шоці від поразки від Муртазалієва

Цзю в шоці від поразки від Муртазалієва

Розгром Цзю: Муртазалієв демонструє силу та майстерність

У суботу ввечері на арені Caribe Royale Resort в Орландо, штат Флорида, відбувся шокуючий бій між Тімом Цзю (24-2, 17 KO) та чемпіоном IBF у першій середній вазі Бахрамом Муртазалієвим (23-0, 17 KO).

Поєдинок, що транслювався на Amazon Prime, закінчився переможною технічною перемогою Муртазалієва у третьому раунді, залишивши Цзю в сльозах та з численними питаннями щодо власної майбутньої стратегії. Цей бій показав не лише вражаючу силу Муртазалієва, але й виявив прогалини в тактиці та підготовці австралійського боксера.

Тім Цзю, майже зі сльозами на очах, спілкувався з представниками ЗМІ після того, як його було зупинено у третьому раунді чемпіоном IBF у першій середній вазі Бахрамом Муртазалієвим (23-0, 17 KO) у суботу ввечері в курортному комплексі Caribe Royale в Орландо, штат Флорида.

Блискавичний нокаут та розчарування австралійського чемпіона

Їхній поєдинок транслювався в прямому ефірі на Amazon Prime, і багато шанувальників стали свідками нищівного ТКО колишнього чемпіона WBO у першій середній вазі Цзю. Вражаюча потужність ударів Муртазалієва була очевидна. Він виглядав справжньою машиною в рингу, неодноразово вражаючи Цзю лівими хуками та відправляючи його на канвас.

Поразка Цзю була жорстокою, він зазнав чотирьох нокдаунів від рук потужного панчера Муртазалієва. Три нокдауни сталися у доленосному другому раунді, а четвертий – у третьому.

Куток Цзю з милосердя кинув рушник, щоб врятувати свого згорьованого бійця у третьому раунді, коли його жорстоко бив сильний Муртазалієв.

Муртазалієва
Муртазалієва

 

Перемога Муртазалієва шляхом ТКО виглядала легкою, оскільки Цзю йшов прямо на нього, намагаючись битися в рукопашну, а не боксувати, як це робив його останній суперник Джек Калкай.

Це була домінантна перемога Муртазалієва, який довів, що він є одним з найкращих бійців у вазі 154 фунтів. До сьогоднішнього бою Муртазалієв був маловідомим і вважався лише володарем пояса. Ця перемога демонструє, що Муртазалієв належить до еліти дивізіону.

“Що, чорт забери, щойно сталося? Що мене вдарило?” – сказав Цзю після бою, говорячи з медіа про свою поразку ТКО у третьому раунді від Муртазалієва в суботу ввечері. “Я не міг зібратися. Я не знаю. Іноді речі йдуть не так. Просто потрібно відскочити назад.

“Я був позитивно налаштований після Фундори, але мені потрібно знайти відповіді на це. Це не пішло за сценарієм. Це було трохи інакше. Чесно кажучи, я почувався неймовірно. У мене була чудова підготовка. Він мене зломив, чувак. Він був кращим сьогодні. Ми живемо і вчимося,” – сказав Цзю.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI