Девід Бенавідез зупинить Девіда Моррелла в 8-му раунді, каже тренер Хосе-старший

Девід Бенавідез зупинить Девіда Моррелла в 8-му раунді, каже тренер Хосе-старший

Тренер Девіда Бенaвідeза прогнозує нокаут у поєдинку проти Девіда Морелла

25 січня наступного року світ боксу стане свідком захоплюючого зіткнення між двома сильними легкоатлетними ваговиками: Девідом Бенaвідeзом (WBC тимчасовий чемпіон) та Девідом Морелле (WBA “регулярний” чемпіон). Цей бій обіцяє бути справжнім випробуванням для обох боксерів, адже переможець отримає право на сутичку з переможцем реваншу між абсолютним чемпіоном Артуром Бетербієвим та Дмитром Біволом. Тренер Девіда Бенaвідeза, Хосе-старший, вже зробив сміливе прогнозування – нокаут його сина на восьмому раунді. Але чи виправдаються його сподівання? Розглянемо детальніше шлях до цього епічного поєдинку та аргументи тренера.

Тренер Хосе Бенавідес-старший прогнозує, що його син, тимчасовий чемпіон світу за версією WBC у напівважкій вазі Девід Бенавідес, нокаутує “регулярного” чемпіона WBA Девіда Морелла в восьмому раунді їхнього бою 25 січня наступного року.

Бенавідес (29-0, 24 KO) та кубінець Морелл (11-0, 9 KO) зустрінуться у бою, який буде схожий на елімінатор, оскільки переможець врешті-решт зустрінеться з переможцем реваншу між абсолютним чемпіоном у напівважкій вазі Артуром Бетербієвим та Дмитром Біволом.

Хосе-старший каже, що раніше він не був зацікавлений у бою з 26-річним Морелле через брак у нього досвіду, хоча його довга аматорська кар’єра дала йому більш ніж достатньо, щоб зустрітися з Бенавідесом. Морелл завершив свою аматорську кар’єру з рекордом 130-5 на своїй батьківщині Кубі.

Те, що врешті-решт змусило Хосе-старшого змінити свою думку щодо Морелла, – це його останній бій проти Радівойє Калајджіча 3 серпня. Після перемоги Морелла Хосе-старший вирішив, що час дати Бенавідесу зелене світло на бій з ним.

На восьмому раунді: Бенaвідeз проти Морелла – зіткнення титанів

Цей виступ Морелла не був одним з його кращих, і деякі вважають, що Хосе-молодшому було потрібно, щоб він виглядав недосконалим, щоб він був достатньо впевнений, щоб дозволити своєму синові битися з ним.

«Я думаю, що настав час. Він добре себе почуває. Він отримав ще один титул у вазі 175 фунтів, і це те, що нам потрібно для подальшого просування. Він хоче показати світу, що він готовий. Чому б не битися за титул WBA “регулярного” чемпіона?» — сказав тренер Хосе Бенавідес-старший в інтерв’ю MillCity Boxing про бій Девіда Морелла проти його сина Девіда Бенавідеса 25 січня.

Морелл володіє титулом WBA “регулярного” чемпіона у напівважкій вазі після перемоги над Калајджічем, і це дає Бенавідесу важливий пояс, який йому потрібен для того, щоб виглядати переконливо. Його останній виступ проти Олександра Гвоздика 15 червня був слабким. Багато фанатів відзначили, як Бенавідес зів’яв після шести раундів і отримав багато ударів.

«Це чудовий бій. У нього дійсно багато досвіду. Я завжди казав, що він хороший боєць», — сказав Хосе-старший. — «Він провів багато аматорських боїв, і я думаю, що він готовий. Я не знаю [скільки боїв]. Я просто чув, що він був видатним аматором».

«У Девіда [Бенавідеса] є весь досвід, і я думаю, що він зупинить його в восьмому раунді. Тепер ви знаєте, що він випробуваний у вазі 175 фунтів. Він був травмований під час того бою. В одинадцятому раунді було видно, що він порізаний. Зараз він у порядку, і я думаю, що це буде чудовий бій».

«Я думаю, що це кращий бій, ніж бій з Джессі Хартом. Багато людей говорили, що ми тікаємо від нього і що ми боїмося», — сказав Хосе-старший про те, що Морелл – це чудовий бій для Бенавідеса. — «Тепер, коли ми отримали цей бій, деякі люди кажуть, що у нас немає досвіду».

«Ми хочемо, щоб Девід залишався зайнятим. Ніхто не хоче виходити на ринг з Девідом. Ми хочемо отримати ці великі бої з Бетербієвим та Біволом. Але якщо вони не хочуть битися, ми не можемо чекати», — сказав Хосе-старший.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI