Бен Уїттекер повинен надати рентгенівські знімки, стверджує Спенсер Олівер

Бен Уїттекер повинен надати рентгенівські знімки, стверджує Спенсер Олівер

Змова чи травма? Коментатори вимагають доказів після скандального бою в Ер-Ріяді

Боксерський матч між Беном Віттекером та Ліамом Кемероном у Ер-Ріяді завершився скандалом. Після падіння з рингу у п’ятому раунді Віттекер заявив про травму ноги, але його версія викликала хвилю скептицизму серед коментаторів та фанатів, які звинувачують спортсмена у симуляції та ухиленні від поразки. Чи справді Віттекер отримав травму, чи це була спроба врятуватися від неминучої поразки – питання, яке залишається відкритим. Коментатор Спенсер Олівер вже вимагає надати рентгенівські знімки як доказ.

Коментатор Спенсер Олівер стверджує, що претенденту на титул у напівважкій вазі Бену Віттекеру необхідно надати рентгенівські знімки як доказ його травми, отриманої під час падіння з рингу у п’ятому раунді бою проти Ліама Кемерона у минулу суботу на арені Kingdom Arena в Ер-Ріяді.

Падіння зірки: Віттекер та сумнівне поранення

Олівер вважає, що Віттекер був розкритий, і багато фанатів вірять, що він просто здався, щоб уникнути нокауту від 33-річного Кемерона.

Віттекер (8-0-1, 5 КО) не зміг продовжити бій, який йшов для нього дуже погано, коли він впав з рингу. Його довелося вивезти з арени на візку. За повідомленнями, він отримав вивих гомілковостопного суглоба під час падіння.

Бій йшов погано для срібного призера Олімпійських ігор 2020 року Віттекера з третього раунду, коли він почав отримувати багато ударів від Кемерона (23-6-1, 10 КО), який не очікувався бути конкурентоспроможним.

У п’ятому раунді Віттекер, схоже, тримався за Кемерона і спирався на нього, коли вони були біля канатів, що призвело до падіння обох бійців з рингу. Віттекер залишився лежати і не зміг продовжити бій. Матч перейшов на суддівські записки з таким результатом:

– 58-57 – Кемерон
– 58-57 – Віттекер
– 58-58

“Я сказав: “Нам потрібно побачити рентгенівські знімки”, – сказав Спенсер Олівер в інтерв’ю talkSport Boxing про бажання побачити рентгенівські знімки травмованої ноги Бена Віттекера. – На перший погляд, він міг і проковтнути. Його багато в чому розкрили в той вечір. Для нього все почало йти жахливо погано, і ви подумали: “Де ж та технічна майстерність, щоб розвернути ситуацію?”

“Бен Віттекер повинен показати докази, рентгенівські знімки, щоб довести, що у нього насправді є [травма]. Якщо він цього не зробить, це викличе велике сумніву. Ми говорили про нього як про суперзірку. У нього було все необхідне поза рингом, всередині рингу.”

Віттекер мав би вже показати рентгенівський знімок або медичну довідку, щоб підтвердити свою травму гомілковостопного суглоба, щоб у фанатів не було сумнівів.

“Кемерон вигравав бій. Я думаю, Бен дуже легко обійшовся з рахунком. Чи був він розкритий, і чи проковтнув він поразку? Він якось дуже швидко розпався. Його втягнули у жорстокий бій. У п’ятому раунді, коли вони були біля канатів, це було схоже на WWE. Він витягнув його з рингу”, – сказав Олівер.

Очевидно, що матч-реванш неминучий, оскільки Віттекер не може уникнути цього бою, не показавши, що він може перемогти цього хлопця.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI