«Це можуть бути мої останні матчі»: Мессі «емоційно» після хет-трику у великій перемозі Аргентини

«Це можуть бути мої останні матчі»: Мессі «емоційно» після хет-трику у великій перемозі Аргентини

Мессі-магія: Хет-трик та відсутність планів на завершення кар’єри

Легендарний Ліонель Мессі продовжує вражати футбольний світ. У матчі відбіркового турніру Чемпіонату світу 2026 року збірна Аргентини розгромила Болівію з рахунком 6:0, а Мессі оформив хет-трик, доповнивши його двома гольовими передачами. Незважаючи на блискучу гру та перемогу, 37-річний футболіст відмовився називати терміни завершення своєї міжнародної кар’єри, залишивши вболівальників у передчутті майбутніх подій. Ця стаття детально розгляне події матчу та коментарі самого Мессі щодо його майбутнього у збірній Аргентини.

Аргентинський капітан вражає у кваліфікації до ЧС-2026

Аргентина здобула переконливу перемогу над Болівією з рахунком 6:0 на стадіоні “Монументаль де Нуньєс”, відірвавшись на три очки від переслідувачів у відбірковій групі Південної Америки на Чемпіонат світу. Зірка вечора – Ліонель Мессі – забив три голи та віддав дві результативні передачі.

Перший гол Мессі впав вже на 19-й хвилині. Лаутаро Мартінес подвоїв рахунок, а Хуліан Альварес встановив результат першого тайму – 3:0.

У другому таймі рахунок відкрив Тьяго Алмада. Мессі додав до свого активу ще два голи на 84-й та 86-й хвилинах, завершивши свій хет-трик. Загалом, на рахунку Мессі тепер 112 голів за збірну Аргентини.

Після матчу Мессі висловив свою вдячність аргентинським вболівальникам: “Дуже приємно грати тут, відчуваючи любов аргентинських фанатів. Мене зворушує, коли чую, як вони вигукують моє ім’я. Ми всі насолоджуємося цим зв’язком з уболівальниками, і ми любимо грати вдома”. Однак, він відмовився говорити про конкретні терміни завершення своєї кар’єри у збірній: “Я не ставив собі жодної дати чи дедлайну щодо свого майбутнього. Я просто насолоджуюся всім цим. Я емоційніший, ніж будь-коли, і приймаю всю любов від людей, бо знаю, що це можуть бути мої останні матчі”.

Наступний чемпіонат світу відбудеться у 2026 році в Канаді, США та Мексиці. У листопаді Аргентину чекають ще два відбіркових матчі: проти Парагваю (14 листопада) та Перу (19 листопада).

“Радість бути тут і цінувати цей момент. Бути оточеним молодшими партнерами по команді, враховуючи мій вік, змушує мене відчувати себе знову дитиною”, – продовжив Мессі. – “Я ловлю себе на дурницях, тому що відчуваю себе дуже комфортно. Доки я підтримую це відчуття і можу продовжувати робити внесок у команду, я планую бути тут і насолоджуватися.”

Перемога Бразилії над Перу:

Хоча Аргентина лідирує, Бразилія знаходиться на четвертому місці, поступаючись Колумбії та Уругваю. Однак розгромна перемога над Перу 4:0 дозволила їм наздогнати за очками Уругвай. Шість кращих команд кваліфікуються на Чемпіонат світу, а команда, що посіла сьоме місце, візьме участь у плей-оф. Рафінья з “Барселони” двічі реалізував пенальті, а Андреас Перейра та Луїс Енріке додали по голу у кінці матчу. Бразилія, після невдалого старту (чотири поразки в п’яти матчах), поступово набирає форму. Вони відстають від Уругваю лише на різницю забитих та пропущених м’ячів. Наступні матчі Бразилії – проти Венесуели (14 листопада) та Уругваю вдома (19 листопада).

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI