Джамейн Ортіс підписав контракт, битиметься з Гільберто Еспінозою 1 листопада

Джамейн Ортіс підписав контракт, битиметься з Гільберто Еспінозою 1 листопада

Перспективний боксер укладає співпрацю з CES Boxing та Boxlab Promotions і виходить на міжнародну арену

Свіжий вітер повіяв у кар’єрі перспективного боксера-напівлегковаговика Джамейна Ортіса (17-2-1, 8 KO). Він підписав спільну промоційну угоду з CES Boxing та Boxlab Promotions, що відкриває перед ним нові можливості для досягнення вершини. Ця знакова подія обіцяє занурення у світ професійного боксу з новим імпульсом та амбіційними цілями.

Вже 1 листопада у готелі Caribe Royale в Орландо, штат Флорида, відбудеться головний бій вечора боксу “Ніч Чемпіонів” від Boxlab, де Ортіс зустрінеться з мексиканським боксером Гільберто Еспіносою (13-2, 8 KO) в десяти раундовому поєдинку, який транслюватиметься на DAZN. Це буде перший бій Ортіса під новою угодою.

“Я завжди мав великі цілі, і це партнерство допоможе мені їх досягти”, – заявив Ортіс, який представляє місто Ворчестер, Массачусетс. “Мій бій з Еспіносою продемонструє, над чим я працював, і я сяятиму на міжнародній арені”.

Нова Ера Чемпіона: Джамейн Ортіс підписує угоду та готується до головного бою

Ортіс, який у лютому зазнав тісного рішення суддів проти чемпіона світу у напівлегкій вазі Теофімо Лопеса-молодшого, прагне повернутися до боротьби за титул. Він впевнений у своїх силах та можливостях, які надаються новою угодою.

“Моя мета – повернутися до бою за титул чемпіона світу, і я знаю, що завдяки підтримці CES та Boxlab я можу цього досягти”, – сказав Ортіс. – “Все починається 1 листопада проти сильного суперника в особі Еспіноси, і я готовий влаштувати шоу для фанатів та знову заявити про себе”.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI