Тим Цзю мав важкий бій проти Бахрама Муртазалієва

Тим Цзю мав важкий бій проти Бахрама Муртазалієва

Тим Цзю проти Бахрама Муртазалієва: Битва Титанів у Орландо

Цього суботнього вечора, 19 жовтня, у курортному містечку Карибе Рояле в Орландо, Флорида, відбудеться захоплюючий бій між Тимом Цзю (24-1, 17 КО) та чемпіоном IBF у першій середній вазі Бахрамом Муртазалієвим (22-0, 16 КО). Для Цзю це шанс здобути другий чемпіонський пояс у вазі до 154 фунтів після поразки від Себастьяна Фундори у березні. Однак, чи стане Муртазалієв для нього занадто серйозною перешкодою на цьому шляху? Аналітики вже висловлюють побоювання щодо вибору суперника для Цзю після болючої поразки.

Тим Цзю, прагнучи повернутись на вершину боксу, зустрінеться з непростим суперником у особі Бахрама Муртазалієва. Перемога над Муртазалієвим була б значною подією в кар’єрі Цзю, проте експерти вважають, що це далеко не легкий бій.

Чи зможе Цзю повернутись на вершину після поразки від Фундори?

Муртазалієв – це великий, потужний боєць з відмінними комбінаційними ударами, що може стати справжнім кошмаром для Цзю. Як зазначає Кріс Алджері у інтерв’ю для Probox TV, Муртазалієв володіє потужним правим прямим, має відмінну фундаментальну техніку та вражаючу фізичну силу. Його розміри – незвичайно великі для цієї вагової категорії.

Алджері підкреслює, що це далеко не легкий бій для Цзю, і не варто недооцінювати Муртазалієва. Незважаючи на те, що він не такий відомий широкій публіці, як Цзю, він досяг значних успіхів, зокрема, вражаючих перемог нокаутом. Перемога над Джеком Кулкаєм у Німеччині демонструє як його майстерність, так і віру його команди в можливість досягти успіху на чужій території.

Для Муртазалієва це величезний шанс продемонструвати себе широкому колу глядачів. Однак, за словами Алджері, це точно не “прогулянка”. Цзю чекає важкий бій, оскільки Муртазалієв – дуже небезпечний суперник.

Деякі аналітики вважають, що після поразки від Фундори, Цзю переоцінює свої можливості. Поразка від високого й потужного Фундори виявила слабкі місця в оборонній грі Цзю. А Муртазалієв, на думку експертів, має ще потужніший удар, ніж Фундора, та володіє схожою на Дмитра Бивола здатністю комбінувати удари, але без елементу руху.

Бій Цзю проти Муртазалієва транслюватиметься на PBC Championship Boxing on Prime Video.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI