Жіноча Ліга чемпіонів 2024-2025: Ліон переміг Вольфсбург, Рома розгромила Галатасарай

Жіноча Ліга чемпіонів 2024-2025: Ліон переміг Вольфсбург, Рома розгромила Галатасарай

Підкорення європейських арен: яскраві перемоги на старті сезону

Другий тур групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок подарував вболівальникам захоплюючі матчі та несподівані результати. Восьмиразові чемпіони, жіноча команда “Ліон”, знову продемонструвала свою майстерність, тоді як “Рома” здобула розгромну перемогу, вразивши всіх результативністю. У групі В “Челсі” продовжує бездоганний старт сезону, а “Барселона” домінує на полі. У цій статті ми детально розглянемо найяскравіші моменти ігор.

Жіночий футбол стрімко розвивається, а Ліга чемпіонів УЄФА є головною ареною для зірок цього виду спорту. Це змагання демонструє високий рівень майстерності та боротьби, що привертає все більше уваги вболівальників по всьому світу. Цьогорічний сезон обіцяє бути насиченим на емоції та несподіванки.

Група А: Ліон та Рома на вершині

Восьмиразові переможці Ліги чемпіонів, команда “Ліон”, здобули другу поспіль перемогу в групі А, перемігши “Вольфсбург” з рахунком 2:0 на стадіоні “AOK”. Вже на 8-й хвилині Венді Ренар відзначилась голом після ефектного удару головою. У другому таймі Ліндсі Хоран подвоїла перевагу своєї команди, реалізувавши пенальті. “Ліон”, який минулого сезону посів друге місце, наразі йде другим у групі, поступаючись “Ромі” за різницею забитих та пропущених м’ячів.

Двічі чемпіони “Вольфсбург” зазнали другої поразки поспіль, що значно ускладнює їхні шанси на вихід з групи.

Тріумф Ліона та “вовчиця” Рима: результати Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок

Паралельно в Істанбулі “Рома” розгромила “Галатасарай” з розгромним рахунком 6:1. Голами за римлянок відзначились Гава Сіско, Валентина Джіачінті, Емілі Хааві, Мануела Джульано, Марта Пандіні та Аліса Кореллі. “Галатасарай” лише в другому таймі зміг забити гол втіхи завдяки Андрії Стасковій. “Рома” здобула дві перемоги у двох матчах та знаходиться на першому місці групи.

Група В: Тріумф “Челсі” та “Барселони”

У групі В “Челсі” під керівництвом Соні Бомпастор продовжує свою бездоганну серію, здобувши перемогу над дебютантами Ліги чемпіонів, клубом “ФК Твенте”, з рахунком 3:1. Аггі Бівер-Джонс відкрила рахунок, а Майка Хамано вразила ворота суперників неймовірним ударом з 25 метрів. Гуро Рейтен встановила остаточний рахунок, реалізувавши пенальті, і забила свій 50-й м’яч за “Челсі”. Наприкінці матчу Найке ван Дейк забила гол престижу для “Твенте”.

“Барселона” продемонструвала повну перевагу над “Селтіком”, перемігши їх з рахунком 4:0. Каролін Вейр забила вражаючий гол з 20 метрів, а Сігне Брюн, Каролін Меллер та Лінда Каїседо доповнили список бомбардирів. “Барселона” здобула свою першу перемогу в групі, тоді як “Селтік” зазнав другої поразки.

TNT Sports показуватиме понад 500 матчів Ліги чемпіонів УЄФА, Ліги Європи УЄФА та Ліги конференцій УЄФА протягом сезону 2024/25. Онлайн-трансляції TNT Sports доступні на платформі discovery+.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI