Трансфери 2024-2025 Арсенал у стані підвищеної готовності, оскільки Ісак увійшов у глухий кут у переговорах щодо контракту з Ньюкаслом – Огляд преси 2 години тому

Трансфери 2024-2025 Арсенал у стані підвищеної готовності, оскільки Ісак увійшов у глухий кут у переговорах щодо контракту з Ньюкаслом – Огляд преси 2 години тому

Трансферний вихор: Арсенал на сторожі, майбутнє Ісака під питанням

Світ футболу постійно вирує новими подіями, й останні трансферні чутки не стали винятком. Цей огляд зосереджується на ключових моментах: невизначеному майбутньому Олександра Ісака в Ньюкаслі, потенційному переході Трента Олександра-Арнольда та пошуку “Манчестер Сіті” нового головного тренера після потенційного відходу Пепа Гвардіоли. Докладніше про ці та інші цікаві новини – у нашому матеріалі.

Ньюкасл у поті чекає на рішення Ісака

Переговори щодо нового контракту між Олександром Ісаком та Ньюкаслом завійшли у глухий кут, що призвело до «червоної тривоги» в Арсеналі. Про це повідомляє видання Mirror, посилаючись на talkSPORT. Зазначається, що Ісак зволікає з підписанням угоди, сподіваючись стати найвисокооплачуваним гравцем клубу. Арсенал, у свою чергу, уважно стежить за ситуацією та розглядає шведського форварда як потенційне поповнення свого складу.

Хоча контракт Ісака з “Сороками” чинний ще понад три роки, Ньюкасл намагається укласти з ним нову угоду. Проте, за даними talkSPORT, Ісак вагається з підписанням запропонованого контракту, вимагаючи стати найвисокооплачуваним гравцем та включення пункту про викуп у нову угоду. Ситуація знаходиться у стані глухого кута, а Арсенал вже готує пропозицію для 25-річного гравця.

Ліверпуль готовий відпустити Олександра-Арнольда

За повідомленнями, Ліверпуль готовий відпустити Трента Олександра-Арнольда в Реал Мадрид. Контракт англійського захисника з “червоними” завершується влітку, і він досі не погодився на нову угоду. Цього тижня чутки про його перехід до мадридського клубу посилились, а Mirror, посилаючись на Marca, стверджує, що “червоні” змирились з втратою гравця.

Реал Мадрид прагне придбати правого захисника в січневе трансферне вікно, оскільки Лукас Васкес є єдиним досвідченим гравцем на цій позиції. Олександр-Арнольд очолює список бажаних гравців, випередивши Педро Порро з Тоттенхема, Жеремі Фрімпонга з Байєра та Хуанлу з Севільї.

Наявність близького друга Олександра-Арнольда, Джуда Беллінгема, у Мадриді може допомогти “королівському клубу” у перемовинах. Marca повідомляє, що Ліверпуль вже знає про небажання гравця продовжувати контракт. Це ставить перед Ліверпулем непросте рішення: продати його в січні або втратити безкоштовно влітку.

“Манчестер Сіті” шукає заміну Гвардіолі

Daily Express повідомляє, що “Манчестер Сіті” обговорює два імені як можливу заміну для Пепа Гвардіоли. Контракт Гвардіоли з “містянами” завершується влітку, і його потенційний відхід викликає активні пошуки нового головного тренера.

За повідомленням, “Сіті” розглядає кандидатури Хабі Алонсо з Байєра та Рубена Аморіма зі Спортингу. Зважаючи на призначення Уго Віани новим спортивним директором “Манчестер Сіті”, можливе об’єднання Віани та Аморіма, враховуючи їх спільне минуле у Спортингу. Алонсо також є перспективним кандидатом, враховуючи його успіхи з Байєром у минулому сезоні.

Клопп полює на молодих зірок “Барселони”

Юрген Клопп може зробити першими своїми трансферами на посаді глобального очільника футбольної програми Red Bull молодих гравців “Барселони” – Алейкса Гаррідо та Ноа Дарвіча. Клопп, який почне свою роботу 1 січня 2025 року, консультуватиме клуби Red Bull з питань тренувань, розвитку гравців та трансферів. За інформацією ЗМІ, він вже визначив Гаррідо та Дарвіча як своїх перших цілей.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI