Едді Хірн наполягає, що переміг Бивол, хоче реваншу з Бетербієвим

Едді Хірн наполягає, що переміг Бивол, хоче реваншу з Бетербієвим

Суперечливий Вердикт: Едді Гірн Вимагає Реваншу для Бівола

Бій між Дмитром Біволом та Артуром Бетербієвим, що відбувся минулої суботи, викликав значний резонанс у світі боксу. Перемога Бетербієва, оголошена суддями, була зустрінута неоднозначно, особливо промоутером Бівола, Едді Гірном, який наполягає на перемозі свого підопічного та вимагає реваншу.

Ця стаття аналізує події навколо бою, розглядає аргументи Гірна та оцінює перспективи майбутнього протистояння між цими двома сильними легковаговиками.

Промоутер Дмитра Бівола, Едді Гірн, продовжує стверджувати, що його підопічний переміг у бою проти Артура Бетербієва минулої суботи, і що саме він повинен бути беззаперечним чемпіоном світу у напівважкій вазі.

Якщо Гірну вдасться домогтися свого, Бівол отримає ще один шанс поборотися за титули з об’єднаним чемпіоном Бетербієвим. Однак, бажання Гірна організувати черговий матч-реванш викликає занепокоєння. Глядачі не хочуть бачити нескінченні реванші, особливо якщо попередній бій не показав значних підстав для перегляду результату.

Підсумки бою Бівол проти Бетербієва та бурхливі дискусії навколо результату

Гірн прагне реваншу для свого боксера Бівола (23-1, 12 KO), але рішення не залежить від нього. Його Величність Туркі Альашикх вирішуватиме, чи надасть він Біволу шанс кинути виклик беззаперечному чемпіону Бетербієву (21-0, 20 KO) чи ж надасть йому пройти шлях через таких сильних суперників, як Давід Бенавідес, Давід Моррель або Джошуа Буасі.

Бівол добре боксував протягом перших чотирьох раундів, але в останніх восьми його активність помітно знизилася. У перших чотирьох раундах кількість точних ударів з боку обох боксерів була незначною. Гірн стверджує, що Бівол виграв чотири з перших п’яти або ж усі раунди.

Це, очевидно, неможливо, оскільки Бівол не продемонстрував достатньо атак, щоб виграти більше ніж два раунди. Статистика ударів була близькою, але удари Бетербієва були значно сильнішими.

“Я не збираюся ховатися в панцир. Мене критикують за мої емоції під час бою. Я подвоюю свою позицію. Ми виграли бій, і ми хочемо реваншу”, – сказав Едді Гірн в інтерв’ю Matchroom Boxing, наполягаючи на тому, що його боєць Дмитро Бівол заслуговував на перемогу над Артуром Бетербієвим, і вимагаючи реваншу.

“Картка з рахунком 116-112 мене вразила, і я вважаю це неприйнятним. Я був спантеличений тим, як три судді, жодного з яких не дав перемогу Дмитру Біволу, враховуючи загальну реакцію. Я щиро вірю, що Дмитро Бівол заслуговує бути беззаперечним чемпіоном”.

Гірн не мав би бути стурбованим рахунком 116-112, оскільки було очевидно, що Бетербієв взяв контроль над боєм в останніх шести раундах. Бівол не робив нічого, крім використання свого стилю в манері Шугара Рея Леонарда, копіюючи його бій проти Марвіна Хаглера. Цей бій вважався спірним багатьма фанатами, які бачили його багато років тому.

“Я вважаю, що Бівол боксував неймовірно добре. Він віддав кілька раундів у кінці бою. Він мав бути активнішим у цих раундах. Для мене Дмитро Бівол був переможцем. Якщо ви справді знаєте бокс, ви розумієте, що робив Дмитро Бівол у цьому бою.

Якщо подивитися на більшу частину бою, він був блискучим. Артур кидав стільки ударів, але скільки з них він точно потрапив? З того місця, де я сидів, у трьох рядах від рингу, усі віддавали перемогу Дмитру Біволу.

Бетербієв завдав багато ударів пізніше в бою. Він ледь потрапляв в ранній частині бою. Я вважав, що після чотирьох або п’яти раундів, це було або повна перемога, або я віддав Бетербієву один раунд”, – сказав Гірн.

Знову ж таки, жоден з боксерів не завдав багато ударів у першій половині бою, але Бетербієв був тим, хто завдавав значно сильніших ударів. Було чутно удари Бетербієва, коли вони потрапляли, і вони були дуже сильними.

“Цей суддя зробив неправильний висновок”, – сказав Гірн про суддю, який оцінив бій 116-112 на користь Бетербієва. “Я оцінив його 8-4 [на користь Бівола]. 7-5, будучи максимально неупередженим. З того місця, де я сидів, у шести футах від рингу, я відчував, що Дмитро Бівол контролював бій більшу частину бою”, – сказав Гірн.

Суддя, який оцінив бій 116-112, очевидно, бачив домінування Бетербієва у другій половині, як і багато хто, і він, безумовно, виграв щонайменше два з перших шести раундів. Легко прийти до цього ж самого результату, оскільки Бівол нічого не робив у другій половині бою. Він не виграв перші шість раундів. У кращому випадку Бівол виграв три з перших шести, а потім програв останні шість.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI