Футбол «Він став великим кумиром» – Неймар «вболіває» за Вінісіуса Жуніора в гонці за «Золотий м’яч»

Футбол «Він став великим кумиром» – Неймар «вболіває» за Вінісіуса Жуніора в гонці за «Золотий м’яч»

Легенда бразильського футболу впевнений у перемозі молодої зірки Реала.

Бразильська футбольна легенда Неймар висловив свою безумовну підтримку Вінісіусу Жуніору у боротьбі за престижний “Золотий м’яч” 2024 року. За словами Неймара, блискучий виступ Вінісіуса як у складі мадридського “Реала”, так і в національній збірній Бразилії робить його головним фаворитом на цю нагороду. Цьогорічний успіх молодого гравця вражає, і Неймар не сумнівається, що саме Вінісіус гідний цієї високої нагороди, яка, можливо, вперше з 2007 року повернеться до Бразилії.

“Золотий м’яч” 2024: Неймар вболіває за “героя” Бразилії Вінісіуса Жуніора

Неймар, колишня зірка “Барселони” та “ПСЖ”, який сам неодноразово претендував на “Золотий м’яч” в епоху домінування Мессі та Роналду, висловив свою впевненість у перемозі 24-річного Вінісіуса Жуніора. Він зазначив, що Вінісіус “перевершив усі очікування” та подолав критику, перетворившись на справжнього кумира та героя для Бразилії. “Ми маємо чудові стосунки, я люблю Віні”, – зізнався Неймар. “Він неймовірний, і це прекрасний друг, з яким мене познайомив футбол. У нього був фантастичний сезон, він зіграв дуже багато матчів. Я точно буду вболівати за нього, щоб він виграв “Золотий м’яч”, я не думаю, що хтось інший може його виграти”.

Неймар висловив надію на швидке повернення трофею до Бразилії: “Ми сподіваємось, що він повернеться до Бразилії найближчим часом, і що це буде саме Віні, хлопець, який цього заслуговує, бо він наполегливо працював і багато страждав у своєму житті, але перевершив усі очікування та впорався з будь-якою критикою. Сьогодні він став великим кумиром та героєм для нас, тому я дуже щасливий, дуже щасливий, що він несе цей бразильський прапор по всьому світу”.

Зірковий гравець мадридського “Реала” мав видатний 2024 рік, завоювавши третій титул чемпіона Ла Ліги та другий Кубок чемпіонів УЄФА. Його гол у фінальному матчі проти “Боруссії” (Дортмунд) з рахунком 2:0 на “Вемблі”, став 24-м голом у сезоні 2023/24 і приніс “Реалу” рекордний 16-й титул чемпіона Європи. Він також був частиною команди “Реала”, що виграла Суперкубок УЄФА, разом з іншим претендентом на “Золотий м’яч” – Джудом Беллінгемом.

Хоча Вінісіус та збірна Бразилії не здобули перемогу на Кубку Америки, поступившись Уругваю у чвертьфіналі, його внесок у сенсаційну кампанію “Реала” робить його головним фаворитом на отримання нагороди. Серед інших претендентів називають іспанського півзахисника Родрі з “Манчестер Сіті” та збірної Іспанії.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI