Габріель Флорес-молодший продовжує свою переможну серію до чотирьох

Габріель Флорес-молодший продовжує свою переможну серію до чотирьох

Габріель Флорес-молодший тріумфує на гала-вечорі боксу в Стоктоні

У Стоктоні, Каліфорнія, відбувся яскравий вечір боксу на Хелловін, головною подією якого стала перемога Габріеля Флореса-молодшого над Деннісом Контрерасом. Цей тріумф став четвертою поспіль перемогою для Флореса, ще раз підтвердивши його зростаючу популярність та майстерність на рингу.

Габріель Флорес-молодший (24 роки), уродженець Стоктона, який зараз проживає в Лас-Вегасі, здобув переконливу перемогу за рішенням суддів з рахунком 80-72, 80-72 та 79-73. Його вихід на ринг був справжнім шоу: ходулісти, вогняне шоу та гімнастка, одягнена в костюм зомбі-черлідерки, створили незабутню атмосферу. Противник Флореса, 32-річний мексиканський ветеран Денніс Контрерас (24-15-1, 22 KO), не зміг протистояти напору молодого та амбітного боксера.

Після бою Флорес-молодший заявив про своє бажання зустрітися з колишнім чемпіоном у легкій вазі Ніколасом Валтерсом, який 9 листопада має провести бій проти Джозефа Діаса-молодшого на ProBox TV. Його батько та тренер, Флорес-старший, також висловив задоволення результатами вечора та анонсував плани на проведення подальших заходів у Сакраменто та Сан-Хосе.

Святкування Хеловіну в рингу та погляд у майбутнє

У поєдинку за участю домініканця Домініка Франсіса (16-0, 10 KO) з Майамі він зупинив Хуліо Карреру у четвертому раунді сильним ударом по корпусу. Джессі Джеймс Герреро (4-0-3, 4 KO), племінник колишнього чемпіона Роберта Герреро, зіграв у нічию з Браяном Сантьяго (1-1-1). Андрю Родрігес (5-0, 1 KO) здобув перемогу над Марселіно Рангелом (1-1) за рішенням суддів. Кайл Лаканлале (2-0, 2 KO) здобув перемогу нокаутом над Рікардо Антоніо Луною (0-2).

Дженна “Коштовність” Крісон (2-0) перемогла Рошетту Ватувей (0-1) за рішенням суддів. Стів Канела (1-0) здобув перемогу у своєму дебютному професійному бою над Девідом Мюзіком (0-1). Татіана Альмараз (1-4) здобула свою першу перемогу у професійній кар’єрі над Віккі Чао (0-1).

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI