Трансфери 2024-2025 Реал Мадрид хоче Олександра-Арнольда як “пріоритетне підписання” – Paper Round

Трансфери 2024-2025 Реал Мадрид хоче Олександра-Арнольда як “пріоритетне підписання” – Paper Round

Трансферні чутки: “Реал” мріє про Олександра-Арнольда

Свіжі трансферні чутки обговорюють можливий перехід захисника “Ліверпуля” Трента Олександра-Арнольда до “Реала”. Крім цього, в новинах фігурують імена інших футболістів, а також майбутнє головних тренерів “Манчестер Юнайтед” та збірної Англії.

Ця стаття представить детальний огляд останніх подій на ринку трансферів та у світі футболу, ґрунтуючись на повідомленнях провідних спортивних видань.

Ціль “Реалу” – Олександр-Арнольд

За інформацією The Athletic, “Реал Мадрид” сподівається підписати правого захисника “Ліверпуля” Трента Олександра-Арнольда. Серед інших варіантів розглядаються Педро Порро (“Тоттенхем”), Джеремі Фрімпонг (“Баєр Леверкузен”) та Хуанлу (“Севілья”). Однак, Олександр-Арнольд – пріоритетна ціль, але цей трансфер можливий лише у випадку, якщо гравець дограє свій контракт з “Ліверпулем” і стане вільним агентом. Контракт Олександра-Арнольда закінчується у червні 2025 року, і з січня він зможе вести переговори з іншими клубами. The Athletic пише: “Реал Мадрид зробив Трента Олександра-Арнольда пріоритетною метою”.

“Реал” розглядає захисника “Челсі” Ачемпонга

За даними Independent, “Реал Мадрид” також розглядає можливість підписання Джоша Ачемпонга з “Челсі”. 18-річний захисник цікавить багато клубів АПЛ, але травми Дані Карвахаля та Жуана Мартінеса посилюють потребу “Реала” у правому захиснику. Газета повідомляє: “Реал Мадрид розглядає перехід Джоша Ачемпонга з “Челсі” цього січня, як короткострокове рішення на позиції правого захисника, так і на перспективу”. “Ліверпуль”, “Ньюкасл Юнайтед” та “Тоттенхем” також стежать за 18-річним гравцем, але “Челсі” наполягає на тому, що не продасть одну зі своїх перспективних зірок академії “Кобхем”.

Тен Гаг під тиском

За інформацією The Mirror, головному тренеру “Манчестер Юнайтед” Еріку тен Гагу може залишитися лише сім матчів на посаді. Якщо вірити публікаціям, його майбутнє залежить від результатів чотирьох матчів чемпіонату, двох матчів Ліги Європи та одного матчу Кубка EFL. Томас Франк (“Брентфорд”) називається як один з кандидатів на заміну тен Гага. Газета стверджує: “Ерік тен Гаг розпочав міжнародну паузу під серйозною загрозою звільнення після найгіршого старту “Манчестер Юнайтед” у сезоні АПЛ”.

Знижена зарплата Тухеля

Томас Тухель отримуватиме значно меншу зарплату, ніж під час роботи в “Баварії” та “Челсі”. За даними Evening Standard, його річна зарплата на посаді головного тренера збірної Англії становитиме 5 мільйонів фунтів стерлінгів. Газета зазначає: “Томас Тухель погодився на значне скорочення зарплати, щоб взяти на себе роль головного тренера збірної Англії”.

Спортивні новини показують динамічну ситуацію на трансферному ринку та певну нестабільність у тренерських штабах провідних футбольних клубів. Майбутнє багатьох футболістів та тренерів залишається невизначеним, а боротьба за найкращих гравців продовжується. TNT Sports покаже понад 500 матчів Ліги чемпіонів УЄФА, Ліги Європи УЄФА та Ліги конференцій УЄФА протягом сезону 2024/25.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI