Фрейзер Кларк отримав перелом виличної кістки щелепи, але довго в лікарні не перебуватиме

Фрейзер Кларк отримав перелом виличної кістки щелепи, але довго в лікарні не перебуватиме

Трагічна Перемога: Фрейзер Кларк після бою з Уордлі

Учора, після вражаючого та водночас трагічного поєдинку проти Фабіо Уордлі в Саудівській Аравії, Фрейзер Кларк успішно переніс операцію. Бій завершився перемогою Уордлі через травму щелепи Кларка.

Кларк опинився втягнутим у кут рингу, спиною до Уордлі, коли чемпіон Британії та Співдружності з важкої ваги завдав потужного правого хука. В результаті Кларк отримав видиму травму голови та перебував у стані шоку.

Рефері Віктор Лафлін спочатку нарахував стоячий нокдаун, але швидко зрозумів серйозність стану Кларка та негайно зупинив бій. Перелом, розташований високо на лівій стороні щелепи, був очевидним через вм’ятину на обличчі та зміщення кісток.

33-річного Кларка негайно доставили до лікарні, де йому діагностували перелом виличної кістки. У неділю йому провели операцію на щелепі та вилиці, щоб відновити нормальний контур та симетрію обличчя.

Операція пройшла успішно, але шлях до одужання ще попереду

Промоутер Бен Шалом повідомив: “Фрейзер успішно переніс незначну операцію. Він почувається добре та відпочив, сьогодні ввечері повертається до Великої Британії для подальшого відновлення у колі сім’ї. Він щиро дякує всім, і ми сподіваємося на швидке одужання”.

Згідно з Британським журналом щелепно-лицевої хірургії, перелом виличної кістки “можна вважати нечутливим до повторного розкриття або забруднення” через три тижні після загоєння.

Поразка Кларка сталася через сім місяців після їхнього захоплюючого 12-раундового бою на арені O2 в Лондоні.

“Я завжди молюся перед боєм, завжди прошу, щоб і я, і мій суперник залишилися здоровими,” – сказав Уордлі після перемоги в реванші. – “Я хочу, щоб кожен, з ким я б’юся, повернувся до своєї родини, і я сподіваюся, що він добре, я сподіваюся, що зможу поговорити з ним, бо ті перші 12 раундів, які ми провели, були особливими.”

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI