Джон Ріел Касімеро повертається з першораундовим ТКО Саула Санчеса

Джон Ріел Касімеро повертається з першораундовим ТКО Саула Санчеса

Після Важких Зважувань Філіппінець Здобуває Перемогу в Японії

Джон Рієль Касімеро, колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях, повернувся на ринг після тривалої паузи та низки суперечливих подій. Його перемога технічним нокаутом над Саулом Санчесом у першому раунді бою в Йокогамі, Японія, викликала як захоплення, так і запитання щодо його професіоналізму.

Боксерський вечір 12 жовтня ознаменувався двома невдалими спробами Касімеро вписатися у вагу. Проте, 35-річний філіппінець (34-4-1, 23 KO) в результаті продемонстрував вражаючу силу, вирішивши бій вже у першому раунді проти 27-річного Саула Санчеса (21-4, 12 KO) з Енсіно, Каліфорнія.

Після короткого вивчення суперника, Касімеро розв’язав справжній шторм ударів. Правий хук приголомшив Санчеса, який на мить торкнувся рукавичками канвасу. Рефері Юдзі Фукуті запровадив відлік. Санчес піднявся, спробував контратакувати, але це лише посилило його біду. Руйнівний лівий хук від Касімеро знову повалив американця. Незважаючи на те, що Санчес знову піднявся, Касімеро продовжив атаку, змусивши рефері зупинити бій на 2:41 першого раунду.

Триумфальное Повернення чи Тінь Сумнівів? Касімеро Нокаутує Санчеса

Останні роки кар’єри Касімеро були досить неспокійними. З моменту перемоги над Гіллермо Рігондо в серпні 2021 року, він провів лише чотири поєдинки, всі – в Азії. Його останній бій відбувся рівно рік тому, 12 жовтня 2023 року. Ця перемога, незважаючи на яскравий фінал, залишає певні питання щодо його стабільності та підготовки.

Для Санчеса це вже друга поразка у 2024 році після тісного рішення суддів проти чемпіона WBO у найлегшій вазі Джейсона Молоуні у січні. Він відновився, здобувши перемогу над Артуром Вільянуевою, але поразка від Касімеро стала першим випадком, коли Санчеса зупинили під час бою.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI