Іноуе програв, Тераджі став чемпіоном у двох вагових категоріях – Результати боксу

Іноуе програв, Тераджі став чемпіоном у двох вагових категоріях – Результати боксу

Сенсації та Тріумфи: Токійський Боксерський Фестиваль

Токіо став ареною захоплюючого дводенного боксерського турніру, перший день якого вже подарував глядачам безліч сенсацій та яскравих моментів. Несподівані результати, нокаути та блискучі перемоги – все це стало частиною незабутнього вечора боксу в Японії. Здавалося, ніхто не очікував такого розвороту подій, особливо враховуючи статус деяких учасників. Давайте ж зануримося у деталі цього захоплюючого спортивного свята.

Два дні боксу в Токіо стартували з величезного апсету. Такума Іноуе, чемпіон світу за версією WBA у найлегшій вазі, зазнав поразки від свого співвітчизника Сеїя Цуцумі. Цуцумі здобув перемогу за підсумками 12 раундів одноголосним рішенням суддів.

Кенширо Тераджі, відомий як “Дивовижний Хлопець”, здобув титул чемпіона світу за версією WBC у найлегшій вазі, здолавши Крістофера Росалеса технічним нокаутом в 11-му раунді після відмови кутка Росалеса від продовження бою. Тераджі тепер є дворазовим чемпіоном світу.

Шокічі Івата здобув вакантний титул чемпіона світу за версією WBO у найлегшій вазі, нокаутувавши Хайро Норіегу в третьому раунді. Сеїго Юрі Акуї зберіг свій титул чемпіона світу за версією WBA у найлегшій вазі, перемігши Тананчаї Чаранфак рішенням більшості суддів після 12 раундів.

Перший день вразив несподіванками та яскравими перемогами

Найбільшою сенсацією став, безумовно, програш Такуми Іноуе, брата “Монстра” Наої Іноуе. У динамічному та несподівано однобокому бою Цуцумі (12-0-2), для якого цей бій став величезним кроком вперед, перевершив сильний старт Іноуе. Цуцумі переграв чемпіона за кількістю точних ударів, отримавши також нокдаун в 11-му раунді (хоча Іноуе стверджував, що це було падіння).

Перемога Цуцумі над Іноуе (20-2(5)) перекреслила плани останнього. Наоя Іноуе кинув виклик потенційному супернику Джунто Накатані, запропонувавши йому спочатку битися з Такумою, а потім з ним самим. Тепер бій з Такумою відмінений.

Майбутнє Такуми Іноуе виглядає невизначеним, а новий чемпіон Цуцумі опинився в центрі уваги (сайт RingTV.com вже називає його бій кандидатом на “Бій року”). Наскільки сильний Цуцумі? Чи просто Іноуе мав невдалий вечір? Чи буде реванш?

“Дивовижний Хлопець” Тераджі завдав Росалесу досить болючої травми носа на початку бою, в результаті чого колишній чемпіон світу змушений був знятися з бою. Сміливість нікарагуанського бійця вражала, як і майстерність Тераджі, одного з найкращих боксерів нижчих ваг сьогодні.

Завтра в Токіо відбудуться бої з участю Накатані (проти Тасани Салапат за титул WBC у найлегшій вазі), Косей Танака (захист титулу WBO у найлегшій вазі проти Пумелеле Кафу) та Ентоні Оласкуага (захист титулу WBO у найлегшій вазі проти Джонатана Гонсалеса).

Очікується ще один чудовий день боксу від маленьких гігантів цього спорту.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI