Конор Бенн – Chris Eubank Jr. Можливий бій у травні, каже Алальшик

Конор Бенн – Chris Eubank Jr. Можливий бій у травні, каже Алальшик

Бій століття: Бенн проти Юбенка – нарешті відбудеться?

Довгоочікуваний бій між Конором Бенном та Крісом Юбенком-молодшим, синами легендарних чемпіонів, нарешті може відбутися! Після того, як поєдинок був скасований через позитивний тест Бенна на заборонену речовину, перспективи його проведення виглядали туманно.

Однак, завдяки втручанню саудівського бізнесмена Туркі Альашіха, ситуація різко змінилася. Альаших прагне організувати цей поєдинок у травні наступного року в Ер-Ріяді, й у цій статті ми розглянемо останні події та перспективи цього гаряче очікуваного бою.


Саудівські гроші та травнева дата – нові деталі супербою наступного покоління.

У травні наступного року планується провести довгоочікуваний боксерський поєдинок між британськими боксерами Конором Бенном та Крісом Юбенком-молодшим. Як відомо шанувальникам боксу, цей бій мав відбутися кілька місяців тому, але був скасований через позитивний тест Бенна на заборонену речовину – буквально в останню хвилину.

З того часу сини відомих чемпіонів постійно перебували в колі один одного, і вчора, як і очікувалося, Бенн увірвався на ринг, щоб зіткнутися з Юбенком після того, як Юбенк (34-3, 25 КО) зупинив Каміля Шеремету в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія.

Боксери знову обмінялися словами, а саудівський бізнесмен Туркі Альаших уважно слухав. Альаших заявив, що зараз саме час провести цей бій, і, як кажуть, він планує організувати його у травні.

Оскільки Бенну зараз заборонено боксувати у Великій Британії, цей бій, ймовірно, відбудеться в Ер-Ріяді, в рамках ще одного насиченого боксерського вечора.

У короткій розмові з The Stomping Ground після вчорашнього спірного рішення на користь Артура Бетербієва в історичному поєдинку за об’єднання чотирьох титулів проти Дмитра Бівола (до речі, Альаших вважає, що Бівол виграв бій з різницею в два раунди, і хоче організувати реванш), Туркі заявив, що бажає провести бій Бенна та Юбенка і що травень є місяцем, який він має на увазі.

Цікаво буде подивитися, чи вирішать Бенн та/або Юбенк провести ще один бій до травня, адже до цього місяця залишилося сім місяців. Бенн (23-0, 14 КО), молодший на сім років за свого опонента (28 років), не боксував з лютого і може відчувати потребу відточити свої навички перед таким важливим боєм. Побачимо.

Але Альаших – людина, яка організовує бої, які він хоче бачити, і зараз, поряд з іншими великими та захоплюючими поєдинками, він хоче, щоб Бенн і Юбенк нарешті зустрілися на рингу.

Подобається цей пост? Поділіться ним з друзями:
UAZMI